Filosofien og missionen med Levlykkeligt.dk

12

Lykke er mening og livsformål. Signe Saxe Jessen, partner i Levlykkeligt.dk, fortæller i denne video om Levlykkeligt's filosofi, baggrund og mission.


Find herunder du information om Levlykkeligt.dk både hvis du er privat besøgende eller professionel:

Levlykkeligt.dk er Danmarks førende portal for livskvalitet og personlig udvikling.

Levlykkeligt.dk blev stiftet i 2006 af fagfilosof Jens Estrup og konfliktmægler Signe Saxe Jessen med missionen om at bidrage til en bedre verden ved at forbinde alle jer professionelle der skaber livskvalitet og personlig udvikling med de som har brug for det. I livet og arbejdslivet.

Levlykkeligt.dk er nu den førende og mest besøgte portal for personlig udvikling for det brede publikum. Levlykkeligt.dk er præget af jordnær rummelighed, diversitet og seriøsitet der tiltrækker flere og flere. De mange blogs, arrangementer, Ugens Artikler m.m. er præget af kvalitet som ikke mindst skyldes at levlykkeligt.dk har en redaktionel linje og web- og skriveskole.

Få gratis daglig inspiration fra de bedste eksperter. Inspirerende blogs, arrangementer, foredrag og videoer. Kig i Kalenderen efter foredrag, kurser. Find Tilbud på fx terapi, rejser m.m. Søger du personlig støtte eller inspiration til din virksomhed, så se under Find ekspert.

Som professionel bliver du fundet, set og kontaktet på nettet. Så når du markedsfører dig på Levlykkeligt.dk opnår du helt enestående markedsføringsfordele. Fordele for at blive fundet som også virker selvom du ikke er aktiv (skriver blogs osv.). Ikke alene bliver Levlykkeligt profiler vist på forsiden, de er også højoptimerede for søgning på Google og andre søgemaskiner.

Det betyder at mange googlesøgninger leder hen til Levlykkeligt profiler, profiltekster, blogs og arrangementer m.m. - selvom den der søger ikke skulle kende til portalen i forvejen. Din professionelle profil på Levlykkeligt.dk har tilmed den fordel at links fra profilen til din egen hjemmeside trækker din egen hjemmeside med op på Googles søgeresultater.

Har du ikke tid eller andre grunde der gør at du ikke kan komme i gang, tilbyder Levlykkeligt dig hjælp til at udforme din profil så den gør dig optimalt søgbar på hele nettet. Sammen med dig finder vi frem til netop de beskrivelser og søgeord som kunder realistisk ville finde dig på plus at du får dem integreret i dine tekster. Vi bruger de vigtigste kneb til at gøre dig ekstra synlig. Du sparer dig selv for en masse spildtid og du kommer godt på vej fra begyndelsen af.

Levlykkeligt samarbejder med Magasinet PSYKOLOGI. Magasinet Psykologi bringer fast redaktionelt stof fra blogs og artikler fra Levlykkeligt.dk; hver uge på deres facebook fanpage, og i hvert nummer af deres trykte magasin: Hvis det bliver dig, kommer din blog i Magasinet Psykologi som stor artikel med billede og link til din levlykkeligt profil og egen hjemmeside.

Skulle have spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@levlykkeligt.dk eller ring: 26 13 27 19 eller 26 79 56 08 

Kærlige hilsner
Signe og Jens 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Hej Signe. Hvor er det en dejlig video, du har lavet - og skønt at få lidt indblik i, hvad dine og Jens' bagvedliggende tanker omkring LL er. Selv om man jo godt fornemmer jeres grundholdning bag det hele, er det alligevel noget andet, at du fortæller det direkte, så TAK for det:-)

Jeg er meget enig i, at lykke i meget høj grad handler om at bidrage til fællesskabet og have et højere formål/en dybere mening med det, vi laver. Når jeg afholder kurser m.m. i Loven om Tiltrækning, starter jeg derfor altid med Passionsafklaring - eller afklaring af Livsformål - da jeg mener, det er helt essentielt, at det vi ønsker at tiltrække kommer fra hjertet/sjælen og ikke fra hjernen/egoet. Det, at beskæftige os med vores livsformål/passion hæver automatisk vores vibrationer, så vi kan udnytte principperne i Loven om Tiltrækning optimalt - til vores eget og altings højeste bedste:-) Og så blir det pludselig ikke så vigtigt det der med millionerne og den dyre bil, når blot vi oplever en dyb meningsfuldhed og samhørighed med den store helhed.

Din video har gjort det helt klart for mig, at mit og LL's livsgrundlag svinger på et dybt plan, så nu er jeg da endnu mere glad for at være en del af LL-fællesskabet:-)

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Jeg har aldrig været mere glad for en hjemmeside!

Glæder mig til jeg kan bruge den i mit arbejdsliv også!

Hej Jane og FBH

Hvor er jeg glad for jeres kommentarer. Vi får så mange anerkendelser for levlykkeligt.dk at det er hele arbejdet værd :-) 

Man kan i al beskedenhed se nogle af dem her:
http://levlykkeligt.dk/pro/anbefalinger_af_levlykkeligt

En ting er at man selv synes det man laver er betydningsfuldt, noget andet er når andre siger det..

Kærligst Signe
Medstifter af Levlykkeligt
 

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Lykke, mening og livsformål: mission med Levlykkeligt.dk