Lykke

Her kommer min første blog. Når man bevæger sig ind på et nyt område, er der altid en vis frygt for, at man træder ved siden af. Mit første indlæg handler om lykke, og jeg håber, at det måske kan sætte lidt tanker i gang i jer.

For mig er lykke et underligt begreb. Netop forbi det er en følelse, en tilstand i os, som er rimelig diffus. For hvordan beskriver man lige, hvordan det føles at være lykkelig? Vi kan som mennesker også have forskellige definitioner af lykke, og vi vil aldrig kunne sammenligne os med andre, fordi lykke bare er en individuel følelse og tilstand i kroppen. Vi kan ikke måle og veje det. Alligevel kan vi godt lade os inspirere af andres lykke. For livet handler vel (også) om at finde ind til det, der gør en lykkelige?

Indtil for nylig synes jeg ikke, at jeg havde oplevet at være lykkelig – eller i hvert fald ikke at føle en ubeskrivelig lykkefølelse i min krop. Jeg har været sammen med min skønne kæreste i et par år efterhånden. Selvom jeg virkelig holder af ham, så var det altså først for et par måneder siden, at det virkelig gik op for mig, hvor meget, jeg elsker denne mand. Jeg kan få denne her lykkefølelse i kroppen, der bare føles dejlig og varm – en hel ubeskrivelig tilstand, der breder sig i min krop. Det er nærmest som at være i en ekstase. Det er for mig begrebet om lykke.

Men handler lykke også om de små dagligdagsting som at drikke sin ynglingste med en god bog i hånden? Eller er lykke en større ting end dette? Hvordan ser I andre på lykke? Og hvad gør jer lykkelige?

Jeg håber der er rigtig mange, der kunne tænke sig at give et bidrag til denne blog, så vi måske kan få andre vinkler på det at være lykkelig.

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lykke