sangundervisning korsang københavn

Lyd, latter og livsglæde: Sangworkshop v/ Hanne Siboni, Samsø, Tranebjerg

14/03/2020 - 12:00

Tranebjerg Kirke, Samsø
Lørdag 14. marts 2020 kl 12-18
Pris: 300 kr. Åben for alle.
Minimum 12 deltagere.

Køb billet senest 7. marts 2020:
https://voicecolour.ticketbutler.io/da/e/sangworkshop-paa-samsoe/

Sangundervisning og stemmetræning

Vil du opdage nye sider af din stemme?
Vil du lege med din stemme, og udvide hele din opfattelse af, hvordan du kan bruge din stemme?
Og samtidig få næring til livsenergi og kreativitet?
Selvtillid, gennemslagskraft og modet til at være hele dig, er nogle af de gaver du kan få med dig, ved at arbejde med din stemme på en lidt utraditionel måde.

Hanne Siboni åbner døren til et univers, hvor stemmen er en kæmpe palet, og en mulighed for at udtrykke hele dig. Arbejdet kan løfte og bringe din sang og sangteknik nye steder hen.
Gennem masser af øvelser både med krop, stemme og åndedræt bliver du godt rustet til også selv at arbejde videre med det vi laver.

I denne workshop kommer vi både ind på din unikke stemme, og på at skabe en samklang som kor, hvor lytten og det at supplere hinanden fylder meget.

Hanne Siboni er uddannet fysisk og eksperimenterende skuespiller, og har arbejdet med stemmen i 30 år på et utal af måder. Bla. via tjekkisk sigøjnersang, bulgarsk kvindekor, improvisation, lydhealing, komposition og undervisning. Hun er også latterinstruktør på 17. år.

Hun optræder med sange fra hele verden, samt med egne sange akkompagneret af harmonika. Desuden med et integrerende lydunivers af instrumenter såsom klangskåle, vindspil, gong mm.

Hun ser på det hele menneske som skaber af skønhed, magi og kærlighed. Hver af os er helt unik, og sammen som gruppe kan vi med dynamik og lydhørhed bringe os selv og hinanden på en vidunderlig rejse. Livsglæde er hele fundamentet.

hannesiboni@voicecolour.dk, mobil: 22 195 888 www.voicecolour.dk

Hjertelig velkommen til både korsangere, og andre interesserede!

__________________________

Hanne Siboni
Sangundervisning og korsang
Læs mere https://voicecolour.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Vil du opdage nye sider af din stemme? Vil du lege med din stemme, og udvide hele din opfattelse af, hvordan du kan bruge din stemme? Og samtidig få næring til livsenergi og kreativitet?