Yoga Rejser Mindfulness Retreat - Wise On Life

Luksusrejser

Blog forfatter

Luksusrejser. På Wiseonlife.dk finder du udvalgte luksusrejser til hele verden - eksklusivt fra kvalitets-rejsebureauer

Luksusrejser kan være aktive rejser, naturrejser, kulturrejser, storbyrejser, badeferier. Fælles for dem er, at der er kræset ekstra for detaljerne hvad angår komfort, wellness, gourmet samt naturligvis smukke omgivelser og arkitektur.

Med Wise On Life handler luksusrejser om at opleve det ypperste fra en fremmed kultur inden for arkitektur, design, gourmet mad, vine, behagelig transport, komfort og ikke mindst fredelige og rolige omgivelser, så du kan slappe helt af.

Luksusrejserne er håndplukkede af Wise On Life redaktionen sammen med de enkelte rejsebureauer.

Tager du på luksus safari i Afrika kan du opleve at blive transporteret i helikopter mellem områderne og lande på en lille airstrip tæt på den luksuscamp du skal bo på. Selvom campen eller lodgen ligger ude på savannen vil den have høj komfort, massager m.m., lækker mad og frem for alt vil den være placeret smukt i naturen og tæt på dyrelivet så du kan høre dyrenes lyde og dufte dem. Hertil vil den være nænsomt og bæredygtigt udformet i sine naturmaterialer så den falder ind i landskabet.

Safari og badeferie i Kenya - I Karen Blixens fodspor. En luksustur hvor længere transport foregår med fly. Se wiseonlife.dk

I Wise On Life opfatter vi luksusrejser som rejser der i særlig grad understøtter den natur og den kultur vi kommer for at opleve. Så vi bidrager samtidig med at vi selv oplever stor nydelse, fordybelse og forkælelse med det bedste fra den kultur vi besøger. Og vi vil gerne betale ekstra for det.

Ud fra disse tanker udvælger vi luksusrejser til wiseonlife.dk.

Besøg Danmarks nye rejsesite wiseonlife.dk skabt i 2014.
 

__________________________

Besøg Wise On Life ved ved at klikke her: Rejser, Retreats og  livsstil 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Luksusrejser - find udvalgte luksusrejser. Se Wiseonlife.dk