Soul Transformation Dansemeditation

Love & Joy Danseworkshop - Transformerende dans Nørrebro. Lørdag d. 9 juni

09/06/2018 - 10:00

Lørdags workshop d. 9. juni 2018 kl. 10-16

Denne workshop handler om at dykke dybt ned i dig selv og finde både kilden til din egen kærlighed og universets kærlighed der strømmer til dig og tillade at åbne og modtage. 

Livsglæde er vores primære belivelseskilde, og vi har den alle sammen til rådighed, ellers ville vi ikke være i live. Men den kan være mere eller mindre blokeret. Vi arbejder på at afblokere indkodninger, der står i vejen for, at vi får vores fulde livskraft og livsglæde til rådighed.

Vi har også ofte blokeringer både i forhold til at modtage og give kærlighed, og på workshoppen arbejder vi med at udrense disse blokeringer, indkodninger og gamle mønstre der står i vejen for at vi kan modtage uendelig kærlighed, og selv være i strømmen af kærlighed.

Vi arbejder med at træde ind i emotionel klarhed og træde ud af frygt, illusioner og tankeformer, der får os ned i vibration og fordrejer måden hvorpå vi ser os selv. Når vi ser os selv igennem begrænsninger, hvor vi tror vi er mindre værd og separeret fra andre, bliver vi afskåret fra at kunne modtage kærlighed fra vores eget højere selv og livet.

Det er muligt at kærligheden kan strømme igennem os fuldstændig uden besvær, når vi tillader det og får afkodet alle blokeringer. Det bliver en altomfattende og alt gennemtrængende kærlighed der også strømmer ud til andre uden agenda. Det er muligt at leve sit liv i denne tilstand, hvor vi konstant er fyldt op af kærlighed der strømmer ind og strømmer ud.

På workshoppen arbejder vi derudover med at forankre tilstanden af dyb glæde og overstrømmende kærlighed, så det er muligt at tage et permanent kvantespring.

Workshopfacilitators:

Signe elsker at kaste lys på skyggerne og bringe bevidsthed og klarhed, så alle kan opleve fuld frihed i deres liv.

Timiann's store passion er transformerende relationer, bevidst seksualitiet og genskabelsen af balancen mellem det feminine og maskuline i sin højeste potens.

Pris:1200 kr.

Tilmelding:

signe@rosenweis.com
Indbetaling til konto i Nordea
Regnr. 2104 Kontonr. 0712-401-974
Husk at oplyse navn ved betaling.

Se hvad tidligere deltagere siger om forløbet her:
www.soultransformation.dk/udtalelser/

 

__________________________

Soul Transformation Dansemeditation
Signe & Timiann
http://www.soultransformation.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Danseworkshop - Transformerende dans Nørrebro. Læs mere