Louise Hay´s filosofi - hvad er det

Jeg har studeret Louise Hay i omkring 16 år og det har været mit ønske i en del år at få muligheden for at hjælpe andre til at elske sig selv mere med Louise Hay´s filosofi. Årsagen til dette er, at jeg selv har været igennem mange ting i mit liv, så min livserfaring er stor på trods af mine "kun" 46 år. Så da jeg blev skilt for omkring 16 år sad jeg i min sofa og græd. Jeg spurgte ud i luften, hvad skal jeg gøre for at få det bedre? Den første tanke, der kom var: "Gå på biblioteket". Det gjorde jeg og den første bog jeg så og tog fat i var: Louise Hay´s bog "Helbred dit liv" og det startede min bevidste personlige udvikling med Louise Hay´s filosofi. 

Livet gav mig så muligheden i juli sidste år for, at jeg kunne blive en del af Heal Your Life Worldwide, så jeg måtte en tur til Birmingham i en uge og blive undervist i Heal Your Life Training. Min lærer var Patricia Crane. Vi kaldte hende Louise Hay nr 2. Hun havde den smukkeste og kærligste aura omkring sig, jeg har aldrig mødt et så kærligt et menneske. Hun strålede af lys og kærlighed. Det var en ære at være med og en ære at kunne hjælpe andre her i Danmark med Heal Your Life. 

De workshops / studiegrupper / 1:1 jeg nu er certificeret til at lave går meget mere i dybden med Louise Hay´s filosofi og er derfor det mere transformerende. Jeg var selv i gennem en 2 dags workshop og det transformerede mit indre og mig. 

Jeg fik sluppet knuden omkring problemer med min mor, jeg fik en dybere kontakt til mit indre barn, jeg fik løsnet op for gamle blokeringer i mit indre, lært spejlarbejde, jeg fik lært "slå i pude - øvelsen", og meget mere. Jeg fik også lært at lave Louise Hay behandlinger.

En Louise Hay behandling er en behandling, hvor jeg ser på dine begrænsende overbevisninger og ændrer dem til positive. Dvs har du begrænsende overbevisninger omkring dig selv, så kan du få lavet en Louise Hay behandling på dit selvværd. Jeg ser på, hvilke negative tanker du har omkring dig selv også finder vi sammen nye kærlige bekræftelser. De bekræftelser skal du så begynde at sige højt foran spejlet/læse/skrive ned hver dag. Så vil du begynde at ændre dine negative tanker til positive tanker, der bidrager til dit liv istedet for. 

Sådan en Louise Hay behandling laver jeg sammen med dig hver gang, du deltager i et HYL - arrangement.

Du kan selv gøre det. Se på et område i dit liv, som du gerne vil have ændret og skriv alle de ting ned, som du tænker omkring det. Er det svært, så se dig i spejlet og spørg dig selv: Hvad mener jeg om -dit emne-? Også se hvilke tanker der dukker op. De tanker er dem der er med til at holde dig tilbage og de skal ændres. Så find nye positive bekræftelser og begynd at tænk på dem ofte og helst sig dem højt foran spejlet hver dag. Kommer der så nye negative tanker op, så skriv også dem ned. 

Det gør, at du bliver bevidst omkring, hvilke negative overbevisninger du har liggende i din underbevidshed, som begrænser dig. 

Hvis du vil have et eksempel på en Louise Hay behandling, så læs i "Helbred dit liv" i slutningen af hvert kapitel. Der har Louise Hay skrevet en behandling.

Jeg håber, du får glæde af at lave Louise Hay behandlinger på områder i dit liv, som du ønsker skal være bedre.

I Kærlighed
Anette

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Louise Hay´s filosofi - læs med lige her