Livsplanlægning

Blog forfatter

Er du på rette kurs i dit liv som helhed?

Forestil dig, at du sidder en aften og nyder dit eget selskab i lækre smukke omgivelser. Du ved lige, hvad din vej er, for du følger dine drømme, du handler på dine mål og du opnår hver dag lidt af det, som gør dig tilfreds med livet. Forestil dig at du synker ned i sofaen - mæt af oplevelser fra dagen i dag, med følelser af varme, tilfredshed, glæde, lykke. Og med en tro på:

At i morgen bliver endnu bedre…

Det kan du komme til at opnå.

Ring til mig og få fuld valuta i det fantastiske liv, som du allerede har taget hul på. Dine drømme og mål får ben at gå på nu! Du finder din rette kurs i hele livet - du bliver din egen styrmand og skipper i en og samme person. Og jeg er med dig hele vejen. På skrift ved at lukke dig ind i mit online-univers (en facebookgruppe) og på telefon - du booker simpelthen 4 samtaler af 15 minutter med mig undervejs i forløbet, som varer i alt 4 uger.

Jeg guider dig igennem en proces, som giver dig værktøjerne til at leve et skønt indrestyret liv, få det parforhold, du drømmer om, få den gode kommunikation med chefen og kollegerne og manden eller konen.

Du kender det sikkert godt, livet er blevet en vane, en rutine, du blot kører rundt i. Livet er ikke spændende mere.

Bare kom igang med at arbejde. Se mere på mine blogtekster. Her har jeg skrevet om mange emner, alle er de tagget med livsområde og hvis der er øvelser i teksten. Du kan altså selv vælge, hvordan du vil lade dig inspirere. Blot at læse om andre ideer kan være inspirerende.

Eller du kan købe min online coaching, så kan du sidde hjemme og skrive din livsplan samtidig med at du kan modtage inspiration fra mig og andre i en lukket facebookgruppe.

Sidst - du kan lade dig inspirere ved at købe et forløb hos mig til livsplanlægning. Her får du udover alt det andet, muligheden for at blive set og hørt og spejlet. En værdifuld gave til dig selv.

God fornøjelse.

Kærligst Helene

 

__________________________

Helene Mau
Psykoterapeut, Parterapeut, stresscoach
https://maucoaching.dk/
mail: info@maucoaching.dk
Telefon 30482372
Adresse: Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Livsplanlægning