Blogger og Hverdagsfilosof

Livskrise og Selvværd - ny bog på vej

Blog forfatter

Ny bog om Livskrise og Selvværd.

Maya er en stærk og selvstændig kvinde midt i livet. Hun har job, er gift og mor til to halvstore børn. Alt er tilsyneladende som det skal være, i en rigtig kernefamilie. Men Maya bærer på en fortrængt hemmelighed, der ubevidst har præget hendes selvværd og hendes måde at agere i verden på. Skelettet vælter ud af skabet en aften, da Maya sidder i sin vindueskarm og nyder et glas vin under månelyset.

Fra den dag bliver Mayas liv aldrig det samme igen. Alt synker i grus og det følgende år er Maya helt i knæ, mens hun starter forfra, med at definere sig selv som menneske, kvinde, mor, kone, medarbejder, datter og veninde. Det er en lang og stenet vej, med både stejle skrænter og gyldne gennembrud. Vi bliver taget med ind i Mayas inderste og vi møder hendes nærmeste pårørende og får et indblik i deres perspektiv. Vi kommer også med helt ind i terapi lokalet, og får lov at følge med i den store forvandling der sker, skridt for skridt. Med en god portion humor og selvironi, deler Maya meget præcist ud af de erfaringer hun gør sig - og hvad der virker for hende, både i terapien og i hendes relationer.

Bogen er til dig der genkender de stenede veje, og som også ønsker at være mere dig selv. Hvis du er pårørende til et menneske i krise vil du få et indblik i hvordan det kan se ud indefra, og få en større forståelse for hvordan du kan forholde dig. At være pårørende kan give en følelse af afmagt - man ønsker jo det bedste for dem man holder af.

Du er velkommen til at følge med på min forfatterblog, hvor du også kan sende mig en mail, hvis du ønsker at få besked når bogen udkommer. Lige nu er den i skriveprocessen.

Venlig hilsen
Gitte Olesen
Forfatterspire og psykoterapeut

__________________________

Gitte Olesen, blogger og hverdagsfilosof
Psykoterapeut Tisvildeleje
Se mere på: http://gitteolesen.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Livskrise og selvværd - ny bog på vej af Gitte Olesen