Livsformål eller Livsmission

Blog forfatter

Dit livsformål er din livsplan og dit ypperligste potentiale. Det bidrag som gør en forskel for dig og for andre. Dit livsformål er ofte et miks af dine naturtalenter og dit livs største lektie. 

Vi har alle et livsformål der hører sammen med vores passioner og motivationer. Men også det vi finder aller sværest. Det der skal lære os noget. 

Jeg taler generelt meget om power og potentiale. Og om at stå stærkt. Jeg taler også ofte om kriser, og om at genfinde sig selv. Det er enormt befriende, og livsbekræftende at kende til sit livsformål. Du ved helt sikkert hvad det er, men det kan være svært at finde. 

Det var først, da jeg så på mine største lektier i livet at jeg fandt mit.

Du skal kende til dit livsformål fordi det vil hjælpe dig til at mærke motivation og kriller i maven. Det vil hjælpe dig op, og fremad når du har modgang og livet føles svært. Når du finder dit livsformål finder du en stærk mening med livet, som vi alle har behov for at føle. 

Jeg kan både coache dig 1:1 eller du kan vælge online kurset - Find dit livsformål. I onlinekurset finder du 7 temaer, du får adgang til alle temaer på en gang. Hver lydfil har tilhørende opgaver, og du kommer også adgang til 4 mentaltræninger. Lydfilerne frigives samtidigt.

Helt konkret finder du mål og retning. Du vil finde dit livsformål og finde motiovation, og lære at lytte og mærke dig selv. Jeg guider dig til at finde svar, med konkrete værktøjer og opgaver. Når du finder mål og retning, vil du leve bevidst, og kunne vælge fra og til. Du vil finde en stærkere udgave af dig selv. 

Se mere på 

https://janeviksoe.dk/livsformaal/

Hilsen 

Jane Viksø

Professionel Coach og Mentaltræner

https://janeviksoe.dk

__________________________

Jane Viksø, Coach Hillerød
Se mere på https://janeviksoe.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mit livsformål, livsmission - hvordan ved jeg hvad det er?