Jeg er lille og ny, men ønsker bare at føle mig tryg!

Jeg er lille og ny, men ønsker bare at føle mig tryg!

Kære mor, Jeg vil altid elske dig fordi det er dig der har foræret mig livet og du er min sikkerhed for at overleve. Så mens jeg har dig, vil du så ikke nok lære mig at det vigtigste er at være ærlig overfor mig selv, ved at vise mig at du er ærlig overfor mig, med hvem du er?

Og Mor..? Vil du ikke lære mig hvad det vil sige at jeg er vigtig ved at anerkende mig når jeg gør noget godt, og acceptere mig når jeg ikke gør noget godt?

Vil du ikke vise mig hvordan jeg skal vise min kærlighed, ved at vise mig din? Og lære mig at elske ved at elske mig? Vil du ikke nok vise mig hvordan du modtager min kærlighed når jeg giver den til dig, så jeg lærer hvordan jeg skal genkende og modtage kærligheden når jeg møder den?

 

Så vil jeg ærligt vide hvordan jeg kan give min kærlighed til mig selv når du ikke er her mere. Jeg vil vide hvordan jeg oprigtigt kan genkende den og modtage den. Jeg vil vide at jeg er vigtig fordi du har lært mig at ærligt anerkende mig selv når jeg gør det godt og oprigtigt acceptere mig selv når jeg ikke gør noget godt.

For så kan jeg være ærlig, oprigtig og tryg i mig selv - og vokse af mig selv når du ikke er her mere!

Vil du ikke lære mig at jeg altid skal huske at jeg har retten til at blive mødt som den jeg er, og pligten til at få det optimale ud af mit liv.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Jeg er lille og ny, men ønsker bare at føle mig tryg!