Trivsel foredrag og kurser Helen Eriksen

Lederuddannelse - faciliterende ledelse med Psykolog, trivselsekspert Helen Eriksen

Blog forfatter

Faciliterende ledelse – din opkvalificerende uddannelse i fremtidens, frisættende ledelse

Faciliterende ledelse - det autentiske lederskab - psykologisk tryghed - mere mening 
Uddannelsen udbydes både eksternt og firma internt.

Lederuddannelsen i Faciliterende Ledelse baserer sig på den nyeste forskning og praksiserfaring og har fokus på, hvordan du via faciliterende, frisættende og autentisk ledelse kan bane vejen for mere mening, trivsel, tryghed og sammenhæng i udviklingen af fremtidens bæredygtige organisationer. Uddannelsen er både teoretisk, praktisk og case-orienteret, hvor du samtidig kommer til at arbejde med cases fra din egen organisation.

”Kan du som leder give dine medarbejdere for meget indflydelse?
Svaret er nej. Det viser forskning fra NFA, hvor man har undersøgt, om medarbejdere kan få så meget indflydelse, at det bliver en belastning frem for en ressource. Ifølge seniorforsker Thomas Clausen fra NFA peger resultaterne klart i retning af, at indflydelse er en vigtig ressource i det psykosociale arbejdsmiljø, der bidrager til at øge trivsel og psykisk velbefindende blandt medarbejdere i forskellige typer af jobs – også dem, der i undersøgelser svarer, at de har høj indflydelse i arbejdet.” (NFA, 2023)

Ekstern hold uddannelse eller intern uddannelse i firma 

Du kan enten tage uddannelsen på hold datoer sammen med deltagere fra andre virksomheder og kommuner. Eller du kan gøre som Erhvervshus Sydjylland gjorde: tage uddannelsen firmainternt som en fælles kompetenceløftende proces for den samlede ledergruppe. 

Underviser er erhvervspsykolog Helen Eriksen.

Undervisningen opdelt i 3 moduler

Uddannelsen er opbygget over 3 intensive moduler hver á 1 dag fra kl. 08.30-17.00.

  • Modul 1: På modul 1 får du/I indblik i og et overblik over, hvordan den dynamiske, pædagogiske værktøjskasse – ”fremtidens ledelses kit” for faciliterende og frisættende ledelse.  
  • Modul 2: Det nye ledelsesparadigme og faciliterende ledelse. 
  • Modul 3: Omsætning til praksis. 

Læs om de enkelte modulers indhold her: https://heleneriksen.com/product/faciliterende-ledelse-din-uddannelse-i-...

Undervisningsformen: Der veksles mellem teoretiske oplæg og praktiske øvelser og cases, hvor deltagerne sætter teorien ind i egen sammenhæng. 

Kompetenceløftende muligheder:
For at sikre en optimal omsætning af uddannelsesindholdet individuelt, i ledergruppen og organisationen som helhed, foreslås individuel ledercoaching imellem modulerne. 

Såfremt I deltager som en ledergruppe foreslår jeg cirkel-ledercoaching mellem modulerne, som kan foregå på jeres arbejdsplads, hvor eksempelvis den individuelle coaching og cirkelcoachingen kan gennemføres samme dag. 

Se mere om uddannelsens moduler, kommende datoer, pris, sted - og tilmelding her: https://heleneriksen.com/product/faciliterende-ledelse-din-uddannelse-i-fremtidens-ledelse/ 

 

__________________________

Erhvervspsykolog Helen Eriksen
Forandringer, trivsel, arbejdsglæde – foredrag, rådgivning og kurser
Se mere på https://www.heleneriksen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Faciliterende ledelse – din opkvalificerende uddannelse i fremtidens, frisættende ledelse