Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Leder du efter en tandlæge i Åbyhøj?

Åbyhøj TandlægeTeam består af tandlæge, Pernille Aabel, tandplejer, Anne-Sofie og klinikassistent, Christina. Tilsammen har vi mange års erfaring og en bred faglighed, og vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.

Professionel og god service

Hos Åbyhøj TandlægeTeam lægger vi vægt på det professionelle arbejde. Vores fornemste opgave er nemlig at sikre, at du har et velfungerende tandsæt – og bliver ved med at have det igennem hele livet. Som patient er du altid i fokus, og vi lytter til dine behov. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du sidder i tandlægestolen, og vi informerer altid grundigt om behandlingsforløbet, så du føler dig godt vejledt og får en god oplevelse – også selvom du skulle lide af tandlægeskræk.

Vi sikrer dig sunde tænder!

Hos Åbyhøj TandlægeTeam udfører vi alle slags tandbehandlinger. Vi ønsker, at du som patient oplever at være i trygge hænder, uanset om du skal have lavet et almindeligt tandeftersyn, en tandblegning eller skal have tjekket dine visdomstænder. Se en liste over alle de tandbehandlinger, vi tilbyder.

Tandrensning og tandeftersyn

Det er en god idé at få en tandrensning hver gang, du får et tandeftersyn. Ved en tandrensning fjerner vi plak, tandsten og mindre misfarvninger af tænderne som følge af f.eks. kaffe, te og rygning. Det er vigtigt at få lavet tandeftersyn og –rensning, da behandlingen forebygger huller i tænderne og holder tænderne og tandkødet sundt og stærkt. Sammen gennemgår vi den korrekte måde at bruge tandbørste, tandtråd og tandstikker på.

Tandblegning

Med tiden mister tænder deres oprindelige farve, da emaljen misfarves af ting, vi spiser og drikker. Med en tandblegning kan du reducere de misfarvninger, der er på tænderne, så de får deres oprindelige farve igen. Hos Åbyhøj TandlægeTeam bruger vi lave koncentrationer af blege-gel, og vi laver altid en grundig vurdering af tænderne, inden vi går i gang.

Visdomstænder

Ikke alle mennesker får visdomstænder, men de, der får dem, oplever ofte, at de volder problemer, da der ikke er plads til dem. Det kan desuden være vanskeligt at holde dem rene. Volder dine visdomstænder dig problemer, så kom forbi klinikken og få lavet et tjek, så du ikke går og har ondt.

Priser

Hos Åbyhøj TandlægeTeam finder du altid fornuftige priser. Du kan finde prislisten her.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller et tandtjek, så kontakt os. Vi giver dig en professionel vejledning og rådgivning, så du kommer bedst muligt ud af tandbehandlingsprocessen. Vi hører til på Silkeborgvej 244 i Åbyhøj, tæt på Aarhus C og tæt på et busstoppested, hvor flere bybusser stopper. Du er altid velkommen til at komme forbi klinikken, ringe til os eller sende os en mail.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Leder du efter en tandlæge i Åbyhøj?