Latter den bedste medicin…

Der er for tiden meget fokus på finanskrise, og efter min mening ALT for meget fokus på finanskrise. Det er okay at vi skal vide og være bevidste om, at der er nogle globale problemer på finansmarkedet, så vi kan tilpasse os denne situation. Men det er ikke heldigt, at vi hver dag bliver udsat for et så massivt antal negative historier om finanskrisen. For vi skal huske på, at det vi fokusere på, er også det vi tiltrækker ind i vores liv!

Det er helt klart i krisetider, og når vi bliver udsat for mange negative historier fra medierne, at vi har brug for, at grine endnu mere end vi plejer. Det kan dog være svært for mange mennesker, men det er i krisetider, at vi skal finde vores indre styrke og værdier. Så vi kan vokse og udvikle os som menneske, for det er ikke det der sker MOD os, men hvordan vi håndtere det som sker, at der har betydning. Vi kan altid selv bestemme, hvad vi vil fokusere på, og måske er latter den bedste medicin med finanskrisen? ;-)

Jeg er overbeviste om, at det altid er vigtigt at fokusere på, at have en masse latter i sit liv, men lige nu er det endnu mere vigtigt! Du kan gøre mange ting for, at få mere latter i dit liv, som kunne være at besøge en latterklub, eller prøve et sjovt latterkursus. Kunne også være at se en sjov film eller læse en sjov bog, samt være sammen med andre mennesker, som du har det super sjovt sammen med.

Det er vigtigt at latter og glæde er en stor del af din dagligdag, så du har en positiv og stærk energi til at komme igennem finanskrisen… hvor er dit fokus lige nu? :-) __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Latter den bedste medicin…