Bank dig selv og få det bedre

Lars Mygind banker sine klienter. Der var bank og slag i luften, da jeg i går aftes tog til foredrag hos Lars Mygind. Offeret meldte sig ovenikøbet helt frivilligt, uden nogen former for trusler.  

Lars Mygind er tankefeltterapeut, og det var det foredraget handlede om. TFT - Tankefeltterapi. 

Hvad er tankefeltterapi? Tankefeltterapi eroprindeligt udviklet af den amerikanske psykolog Roger Callahan. Ifølge hans metode skal man banke forskellige algoritmer (rækkerfølger) afmeridianpunkter afhængig af diagnosen. Dvs. fobi har sin rækkefølge, angst haren anden og så videre. Dvs. for at kunne løse problemet skal man kunne stilleen rigtig diagnose. Iøvrigt mener han at ca. 60% af de problemstillinger manløber ind i kan løse med algortimen for traumer. Han kalder sin metode for CT-TFT.

 Ved at banke med fingerspidserne på forskellig epunkter på kroppen, skulle man kunne afhjælpe mange former for traumer, stress, fobier, depressioner, fysiske sygdomme, (eksamens)angst, afhængigheder samt meget mere. 

 Lars fortalte begejstret og entusiastisk, og med en stor portion humor om hans positive resultater og oplevelser med TFT, og vi fik selv syn for sagen, da han spurgte de vel 100 fremmødte om der var nogen"der havde noget de gerne ville af med". 

En modig fyr rakte hånden op, og blev inviteret op på scenen. Ærligt fortalte han, at han var gået ned med stress, var blevet arbejdsløs og at han pludselig var blevet bange for at stille sig op og tale foran en gruppe mennesker, hvilket tidligere ellers var en naturlig del af hans arbejde. Dette var sket efter en uheldig oplevelse, hvor "klappen gik ned" mens han stod og skulle præsentere noget salgsmateriale foran en potentiel kunde. 

 Lars tog straks udfordringen op, og begyndte at banke Jesper, med fingerspidserne som små blide pulserende slag på nogle meridianpunkter. Undervejs blev Jesper bedt om at genkalde sig situationen som han stod i den gang, og fortælle om, hvad han følte, hvilke tanker der opstod og hvor i kroppen han kunne mærke ubehaget. 

 Da Jesper gik på scenen fortalte han, at det var ubehageligt for ham at sidde der foran alle os i salen, men at han samtidigt virkelig ønskede at blive sit problem kvit. Han sagde, at han på en scala mellem 0 - 10 følte 8 i ubehag. 

Efter ca. 10 - 15 minutters behandling var han nede på3-4 og han var på ingen måde påvirket af, at vi sad og så på ham. 

Lars valgte så at stoppe behandlingen, da han pt ikke kunne gøre mere for Jesper, da der lå andre ting til grund for depressionen og angsten for at skulle præstere. Men allerede efter så kort tid, var der ingen tvivl om, at behandlingen havde gjort en mærkbar forskel for Jesper. Lars ville gerne hjælpe ham med resten, men det ville kræve at de havde mere tid sammen, hvilket ikke var muligt på denne foredragsaften. 

 Lars Mygind, der er bror til Peter Mygind og søn afJytte Abildstrøm, gav et klart indtryk af, at han ved hvad han taler om, og det skinnede igennem i løbet af de 3 timer foredraget varede. Vi kom også kort rundt om emnet metamedicin, hvilket nok skal revolutionere hele det danske sundhedssystem, når det bliver mere udbredt og kendt herhjemme.    

Har du lyst til at høre mere om TFT og hvad det er /kan bruges til, så har jeg for knap 1.5 år siden lavet et interview med Lars omdette emne. Dette kan du høre, hvis du vælger lydfil nummer 16 på Claircast. Den varer 38 minutter.

Blogindlæg skrevet af Jette Harthimmer http://www.harthimmer.dk

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Bank dig selv og få det bedre