Læs om de 3 professionelle profiltyper


 SUPER PRO - Om måneden – 239 kr. + 59,75 kr. (moms) = 298,75 kr.

For dig der ønsker din virksomhed i første række. Hvor du både bliver maksimalt synlig for de mere end 60 000 interesserede besøgende per måned og får ekstra synlighed og søgbarhed på hele nettet - og maximum søgeoptimering SEO af din hjemmeside. Super Pro rangerer højest. 

Dit portrætbillede (eller firma logo) roterer på forsiden samt dine eventuelle blogs, events og tilbud. Med topplaceringer i begge brancheindekser (Både: For private og For virksomheder), links ad libitum til dine hjemmesider og ubegrænsede links i ubegrænset profiltekst og profilsider (Ekspertens specialer), mulighed for præsentationsvideo hvis du har en sådan, og ikke mindst: helt op til 15 Ekspertens specialer hvor du beskriver dine specialer og ydelser: speciale-sider på Levlykkeligt svarer til super googleoptimerede domæner med topoptimerede søgeord (der reducerer dine eventuelle udgifter til Google annoncer betragteligt).

Pga. muligheden for at googleoptimere din Super Pro med titler som beskrevet, links og tekstlinks er Super Pro den bedste investering for en langsigtet markedsføring.

Profilen skal blot optimeres og derefter ligger den og arbejder af sig selv for din stadig større synlighed i google søgeresultaterne på hele nettet.

Du behøver altså ikke at være aktiv på Levlykkeligt.dk - skrive blogs, indsende tilbud, events osv. for at være synlig når nogen søger en ekspert som dig på nettet. Profilen skal blot udnyttes og optimeres med tekster og søgeord om dine specialer.

Teksterne linker du naturligvis til din egen hjemmeside, hvormed din hjemmeside trækkes radikalt op i søgeresultaterne (SEO). Links og tekstlinks til din hjemmeside fra et stort aktivt fagligt netværk er i sig selv den optimale søgeoptimering af din egen hjemmeside. Dermed slår du to fluer med ét smæk - og til en, ja meget lille pris per måned!

Årsabonnement med rabat og 1 times gratis optimering: Køber du et Super Pro årsabonnement, får du ikke ikke alene en måned gratis, men også en personlig coaching optimeringstime over Skype hvor vi målretter din profils synlig- og søgbarhed som også har altafgørende indvirkning på hvor og hvor højt din egen hjemmeside kommer frem på Google, som nævnt ovenfor. Læs mere ved at klikke på linket her: kom højt i Google søgeresultater med 1 års Super Pro abonnement.

Din Super Pro giver dig maksimale markedsføringsmuligheder på Levlykkeligt og på hele nettet generelt. Vi hjælper dig gerne med at optimere din profil så den kommer ekstra højt i søgeresultaterne på nettet.

Super Pro kan mere end udmærket erstatte en hjemmeside, hvis du ikke har én. Tendensen er at gå bort fra de mere passive hjemmesider, der er dyre og tidskrævende at gøre søgbare på nettet, og i stedet at lægge sine kræfter i en god profil i et aktivt, fagligt netværk, der er allerede er søgeoptimeret.

Du får adgang til "Levlykkeligt Web- og Skriveskole" fyldt med vigtige tips til at gøre dig og dine ydelser ekstra interessante og optimalt søgbare på hele nettet, sælgende tekster, at skrive blogs der bliver læst af mange m.m.

Super Pro er fri for Google annoncer.

Opret din profil her

  PRO - Om måneden – 99 kr. + 24,75 kr. (moms) = 123,75 kr.

Dit første skridt ind i fremtidens webmarketing. Din synlighed på nettet bliver betydeligt forstærket. Pro profilers publiceringer, blogs, events, tilbud bliver dog IKKE (som Super Pro) spredt til Levlykkeligt's kontakter på relevante sociale medier: pt. over 35 000. 

Du roterer på forsidens flashes med profil, events og tilbud. Du bliver fremhævet i indeks under Super Pro profilerne og vælger op til 6 brancher i ét af brancheindekserne (For private eller For virksomheder). Du får 2 links til hjemmesider og links i alle tekster, 3 Ekspertens specialer, 6 søgeord, præsentationsvideo på forsiden af Levlykkeligt.

Din Pro giver dig gode markedsføringsmuligheder på Levlykkeligt og på hele nettet generelt. Vi hjælper dig gerne med at optimere din profil så den kommer ekstra højt i søgeresultaterne på nettet.

Pro kan erstatte en hjemmeside, se oppe under Super Pro. 
Adgang til "Levlykkeligt Web- og Skriveskole" se link oppe under Super Pro. 

Pro er fri for Google annoncer. 

Pro profiler kan opgraderes til Super Pro fra bunden af din profil når du har brug ekstra markedsføring og eksponering.

Opret din profil her

  BASIC - Om måneden 19 kr. + 4,75 kr. (moms) = 23,75 kr.

Med en Basic profil får du en lille visitkort profiltekst med 140 tegn og et enkelt link til din hjemmeside som dog ikke er SEO googleoptimerende i forhold til din hjemmeside (Basic link til hjemmesider er et såkaldt: no follow). 

Basic profiler kan til enhver tid opgraderes fra bunden af din profil.  
Basic er IKKE fri for Google annoncer.

Opret din profil her

Relaterede artikler efter områdeMarkedsføring for psykologer, coaches, psykoterapeuter m.fl. - det sker på Levlykkeligt