Underviser i konflikthåndtering og kommunikation Pia Hardy

Lær at skrive læsevenlige, overbevisende og korrekte tekster

Blog forfatter

På alle vores kurser i skriftlig formidling får du både skriveværktøjer og masser af praktisk træning.

På kurset i skriftlig kommunikation lærer du at skrive klart, flydende og letlæselig. Dine tekster bliver overskuelige og dine budskaber klare. Du lærer at skrive levende og fængende, men også hurtigere og mere effektivt.

På kurserne i korrekt dansk og kommasætning får du grammatik, stavning og kommaerne helt på plads, så det er til at huske og bruge i praksis.

På kurset i notat- og referatteknik lærer du at lytte og notere fokuseret alt efter formålet, og du lærer også at skrive klare, læsevenlige og dækkende referater – uden at føle dig stresset.

Vi tilpasser altid kurserne til deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udvikling og de rigtige resultater. Kurserne holdes både som individuelle kurser, hvor alle kan tilmelde sig, eller som virksomhedstilpassede kurser. Se her på siden, hvilke muligheder du har for at arbejde med din skriftlige kommunikation.

 

Skriftlig formidling - skriv så det virker, og få dit budskab frem

Mange synes det er svært at skrive klart og informativt. Vi er nemlig ikke altid lige tilfredse, når vi skal sende vores budskaber ud i verden. Sproget flyder ikke, og budskabet går ikke klart igennem. Sådan behøver det ikke at være. At skrive godt, flydende og klart er noget, der kan læres. Skriveprocesser kan blive en frugtbar og kreativ proces, hvor du benytter sprogets virkemidler til at få dine budskaber igennem.

På dette kursus i skriftlig kommunikation lærer du at skrive klart, flydende og letlæseligt. Dine tekster bliver overskuelige og dine budskaber klare. Du lærer at skrive levende og fængende, men også hurtigere og mere effektivt. Kurset sikrer dig også, at du har alle de bedste metoder og værktøjer til at skrive tekster, hvad enten det er breve, mails, referater, nyheder eller artikler.

Du arbejder aktivt med dit sprog og får afprøvet mange spændende virkemidler, som kan gøre dine tekster mere levende og klare - uden at fagligheden går tabt. Du vil også opleve at dine skriveprocesser bliver nemmere, hurtigere og mere overskuelige. Du arbejder med egne tekster, og der vil være rig mulighed for feedback, så du helt konkret oplever, hvordan du gør fremskridt.

Læs mere om vores kursus i skriftlig kommunikation, og få flere informationer om underviser, datoer, sted, pris, indhold og tilmelding.

 

Skriv korrekt dansk - kursus i grammatik og tegnsætning

På dette kursus går vi sproget igennem udstyret med en tættekam, og du får helt styr på de klassiske skrivefejl og komma- og tegnsætningen. Du lærer masser af sprogregler, og vi sørger for, at du får grammatik, stavning og kommaer på plads, så det er til at huske og bruge i praksis. Du vil lære de mange sprogregler at kende, og du vil sætte dine kommaer og andre tegn med sikker hånd. Kurset i korrekt dansk vil forbedre dine tekster og gavner din kommunikation – også din sans for sproget bliver bedre.

Læs mere om vores kursus i korrekt dansk, og få flere informationer om underviser, datoer, sted, pris, indhold og tilmelding.

 

Kommakursus - lær at sætte kommaer og andre tegn rigtigt

Det er ikke svært at sætte kommaer – når du først har lært det. Det kan læres hurtigt og nemt. På dette kursus kan du lære at sætte komma og andre tegn med stor præcision og sikkerhed – på kun en dag.  

Du vil komme til at sætte dine kommaer og andre tegn med sikker hånd. Korrekt kommatering og tegnsætning forbedrer dine tekster og gavner din kommunikation - også din sans for sproget bliver bedre.

Læs mere om vores kursus i tegnsætning, og få flere informationer om underviser, pris og indhold.

 

Notatteknik og referatteknik – skriv professionelle referater

Du sidder til et møde, og du noterer og noterer, og samtidig synes du, at det er svært at skelne det væsentlige fra det uvæsentlige. Du oplever, at det er svært at lytte og skrive samtidigt, og du er nervøs for at gå glip af det næste, som bliver sagt. Rollen som referent opleves af mange som både stressende og krævende, men sådan behøver det ikke at være. På vores kursus i notat- og referatteknik lærer du nemlig at lytte og notere fokuseret alt efter formålet, og du lærer også at skrive klare, læsevenlige og dækkende referater.

På kurset i notat- og referatteknik lærer du at fokusere dine lytte- og notatteknikker, alt efter formålet med mødet og de enkelte mødepunkter. Du får indsigt i det optimale samspil mellem referent, mødeleder og mødedeltagere, og du bliver præsenteret for notattekniker, som skaber overblik og struktur, og som gør din referentrolle meget lettere. Du arbejder med sproget i dit referat og referatets formelle opstilling. På kurset får du også masser af træning i at lytte fokuseret, tage dækkende notater og skrive klare og læsevenlige referater.

Læs mere om vores kursus i notatteknik og referatteknik, og få flere informationer om underviser, sted, datoer, pris, indhold og tilmelding. 

 

Læs mere om alle vores kursustilbud i skriftlig kommunikation, og få informationer om datoer, sted, underviser, pris, indhold og tilmelding, eller kontakt os på tlf. 70 70 79 18 for mere information og vejledning.

__________________________

Pia Hardy - Fortuna Kurser & Coaching
Kommunikationsrådgiver og erhvervscoach
Direkte: 2032 3269
Telefon: 7070 7918
ph@fortunakurser.dk
www.fortunakurser.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus i skriftlig formidling - skriv bedre tekster