Simon Vittus Jasper Hansen

LÆR MINDFULNESS, LÆR YOGA, LÆR MEDITATION – RETREAT FOR BEGYNDERE

15/04/2023 - 12:00

VELKOMMEN

Dette retreat er lavet til begyndere, nybegyndere; og mennesker, som føler, at de gerne vil modtage ABC’en for mindfulness, yoga og meditation. Mao. kommer vi til at arbejde med grundighed og systematik gennem det mest fundamentale inden for mindfulness, yoga og meditation. Erfaringen viser nemlig, at jo mere grundigt og systematisk man gennemgår de fundamentale elementer, jo mere kan man få ud af sin yoga, mindfulness og meditation. Retreatet er altså lavet til mennesker, som via den ovenstående undervisning, ønsker sig redskaber, som gør, at man efter retreatet har fundamentet til at fortsætte sin praksis derhjemme.

ANDET, DU LÆRER PÅ RETREATET

På retreatet gennemgår vi den vigtigste og nye forskning i mindfulness og meditation. Og da vi har fokus på det anvendelsesorienterede, så anser vi ikke kun praksis for at være det, der foregår på puden eller på måtten. At praktisere mindfulness og meditation skal i sidste ende befrugte ens dagligdag og almindelige liv. Og vi kommer derfor til at arbejde med, hvordan man kan praktisere mindfulness og meditation ude i det almindelig liv – mens det leves. Vi kommer derfor til at arbejde med følgende emner:

– Mindful kommunikation

– Mindfulness i relationer

– Hvordan man bruger mindfulness og meditation til at opnå sine drømme

PRINCIPPER FOR DETTE RETREAT

Som mindfulness-, yoga- og meditations-underviser er det en konstant opgave at forsøge at gøre den undervisning og den pædagogik, man anvender bedre. På måder som gør, at praksis passer bedre og bedre sammen med vores almindelige liv. Vi bygger derfor retreatet op på følgende principper:

– Det skal være praktisk anvendeligt

– Videnskabelig og ikke-dogmatisk og ikke-religiøs tilgang

– Det skal kunne overføres og anvendes i hverdagen

– Uambitiøst og realistisk ift. forventninger til en selv og ens praksis

– Sammen intenderer vi at værne om en venlig og hverdags-forankrede atmosfære, som kan understøtte lærings-miljøet

– Undervisningen bygger på følgende værktøjskasser: Dels den klassiske hatha yoga, som suppleres af pilates, yin- og vinyasa-yoga. Mindfulness-undervisningen baseres på den tilgang, som Jon Kabat-Zinn har fremlagt i MBSR-systemet. Herudover baserer undervisningen sig på de principper og praksis-former, som er fremlagt af Jes Bertelsen i Vækstcenter-pædagogikken.

PROGRAM

FREDAG

10:30 Ankomst til Mellem-Rummet (evt. mulighed for ankomst aftenen inden; aftal med retreat-stedet)

12 Frokost

13-19 Undervisning og praksis

19 Aftensmad

20:30-21/21:30 Aftenundervisning

LØRDAG

7-8:30 Morgenpraksis

8:30 Morgenmad

9:30-13 Undervisning og praksis

13 Frokost

PAUSE

16-19 Undervisning og praksis

19 Aftensmad

20:30-21:00/21:30 Aftenundervisning

SØNDAG

6:30-8:00 Morgenpraksis

8 Morgenmad

9-13:30 Undervisning og praksis

13:30 Afrejse og frokost (Man får frisksmurte sandwiches til at tage med sig hjem)

MÅLTIDER

Vi spiser økologisk, vegetarisk mad. Alle måltider tilberedes af køkkenpersonalet.

VÆRELSESTYPER OG PRISER

Deleværelse: 3.100 kr. (store, lyse deleværelser, man deler med 1, 2 eller 3 personer af samme køn.

Dobbeltværelse: 3.650 kr.

Enkeltværelse: 3.800 kr.

Studierabat: Der er 20 % procent rabat på alle retreats, og alle overnatningsmuligheder ved fremvisning af gyldigt studie-kort.

Prisen inkluderer foruden undervisningen følgende: Logi, frugt, snacks, kaffe og the samt sengelinned og håndklæder. Måltiderne er eksklusiv prisen. Prisen for alle måltider er kr. 500, som betales sammen med kursusafgiften.

TILMELDING OG BETALING

Ved tilmelding skriver du en mail til simonvjh@gmail.com, og fortæller hvilken værelses-type, du ønsker. Hvis du får tilsagn om, at der er flere pladser, skal betalingen foretages i én eller to rater. Betaler du i to rater, indbetaler du med det samme 1500 kr. i depositum. Restbetalingen skal foretages senest 14 dage inden retreat-start. Betaler du i én rate, overfører du det samlede beløb ved tilmelding. Reg. nr.: 8401 Konto: 1280256 (Merkur Bank). Husk at skrive dit fornavn og “retreat” ved overførslen (fx ”Hanne retreat”). Du kan også betale via MobilePay til 24923453 (Simon Vittus Jasper Hansen). NB: Husk at påregne prisen for måltiderne, når du indbetaler.

TRANSPORT OG FÆRGETIDER (HUSK AT BOOKE I GOD TID)

Retreatet løber fra fredg-søndag. Retreatet starter fredag kl. 12 med frokost. Og slutter søndag kl. 13:30. Start- og sluttidspunktet passer med færgerne fra både Kalundborg og Hou. Sejler man fra Hou Havn i Jylland, skal man bestille billetter (http://www.tilsamsoe.dk/) til den færge, der afgår fredag kl. 9:30, med ankomst i Sælvig Havn på Samsø kl. 10:30. Og retur-færge skal bestilles til søndag kl. 15:45. Mellem-Rummet, hvor retreatet afholdes, ligger 5 km fra Sælvig Havn. Sejler man fra Kalundborg skal man bestille billetter (https://www.samsoelinjen.dk/) til den færge, der afgår fra Kalundborg kl. 8.50, med ankomst i Ballen Havn på Samsø kl. 10.20. Retur-færgen skal bestilles til søndag kl. 14.05. Ballen Havn ligger 8 km fra Mellem-Rummet.

KONTAKT OG YDERLIGERE INFO

HJEMMESIDE
simonvjhansen.dk/

KOMMENDE RETREATS OG KURSER
simonvjhansen.dk/retreats-og-kurser/

HER FINDER DU 7 GRATIS GUIDEDE MEDITATIONER OG 2 YOGA-PROGRAMMER

https://simonvjhansen.dk/mindfulness-og-meditations-oevelser/

FACEBOOK-SIDE, HVOR JEG DELER ALLE EVENTS OG INSPIRATION FRA VISDOMS-TRADITIONERNE
https://www.facebook.com/simonvittusjasperhansen/

MIN BLOG OM MINDFULNESS, MEDITATION, SELVUDVIKLING, KREATIVITET
simonvjhansen.dk/blog/

MIN BLOG PÅ LIVSSTILS-PORTALEN LEVLYKKELIGT.DK

https://levlykkeligt.dk/blogs/simon_vittus_jasper_hansen

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
LÆR MINDFULNESS, LÆR YOGA, LÆR MEDITATION – RETREAT FOR BEGYNDERE