lækkerhedsfaktor - sådan kommer du i gang

Jeg ved ikke hvad du siger til dig selv når du står foran spejlet om morgenen, gør du? 

Efter forleden bliver verden aldrig den samme igen. Det er I øvrigt sjældent verden bliver den samme, uanset hvad der sker (wow look, the grass is growing!). Anyways, I fredags holdt jeg endnu en Succesclub, og jeg blev voldsomt inspireret af deltagerne, særligt en af dem, som rykkede noget ved mine tanker. Da vi rejste os op og fortalte om vores succes’er, fortalte hun, Shasmina hedder hun, at hun havde fundet ud af hvor lækker hun var. Man kunne virkelig mærke hun mente det.  Vi begyndte allesammen at grine, men det var på den der “hold kæft hvor er du sej fordi du tør” – måde, og der blev skabt en kanon stemning. Så på trods af hård konkurrence fra Københavns kulturnat I fredags, lykkes det os at afholde endnu et fantastisk inspirerende succesclub event.

Efterfølgende kunne jeg ikke lade være med at tænke på Shasmina. At hun havde opdaget hvor lækker hun var, og hvorfor det var så fjernt for mig at tænke sådan om mig selv. Tænk hvis man væltede ud af sengen hver morgen, gned sig I øjnene, strakte sig, så sig I spejlet og udbrød “Hold kæft hvor er jeg lækker idag, prøv lige at se den røv her, hvor lækker er det lige den er? Tænk at det virkelig er mig der er derinde I den krop, hvor er jeg heldig”. Hvorefter man går ud I køkkenet, stopper op… tænker et par sekunder og går tilbage til spejlet: “WOW hvor er jeg altså lækker, jeg skulle lige se om det fulgte med, men det gør det, hold nu op hvor ser jeg godt ud!”

I går vågnede jeg op til en havde en off-dag. Kunne ikke lige huske hvilken skuffe jeg havde lagt energien i, og mit hår lignede noget der skulle have været høstet for længe siden. Og så var det jeg kom til at tænke på Shasmina. Hvis hun kan, så kan jeg fandme også. For hvem beslutter egentlig hvor lækker jeg er? Derfor postede jeg denne statuslinie på Facebook i bedste “fake it until you make it” – stil:

”Hold KÆFT hvor er jeg LÆKKER I DAG!!!!!! Wow, jeg er helt overvældet!!!”

Og det VIRKEDE!!! Ikke nok med at jeg fik nogle superdejlige kommentarer på min statusopdatering på facebook, jeg besluttede også at tage noget lidt mere sexet tøj på. Da jeg ankom hjemme hos min ven spærrede han øjnene op og udbrød “hold kæft hvor er du lækker”. Og på vejen hjem, midt I min skrålen med på Jason Mraz “the remedy”, cyklede en pige op på siden af mig (jeg blev helt forskrækket) og spurgte hvor mine støvler var købt henne. Det endte med at vi fulgtes hele vejen langs Vangede vej og snakkede om støvler og butikker på strøget.

Tænk engang hvis alle startede dagen med sådan en selvtillid? Og hvis du sidder og tænker "hold kæft hvor er det bare for meget det der lækkerheds-crap" - så skulle du måske overveje om du selv er for lidt? Og hvad der gør at du ikke står ud af sengen på den måde om morgenen? Jeg gør det ikke fordi jeg er bange, og fordi jeg har lært ikke at være for meget. Det skal dælme bare slutte nu, jeg gider simpelthen ikke være for lidt længere. "You playing small does not serve the world"

De fleste af os har I forvejen en idé om, eller en holdning til, hvordan vi ser ud om morgenen, hvorfor ikke lave den idé eller holdning om til noget der løfter os, frem for noget vi har lyst til at pakke ind I fleece-jakker og overalls med et lagen over hovedet?

 Det er godt, det er gratis, jeg vokser og retter ryggen, whats not to like?

Og her er en bonus tanke omkring beslutninger. Hvis nu Shasmina ikke havde besluttet sig for at være lækker, så havde du ikke læst denne note lige nu og jeg havde ikke opdaget min egen lækkerhedsfaktor. Det siger bare lidt om hvor vigtigt det er hvad vi beslutter os for - tænk over det... Dine beslutninger kan ændre verden.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
lækkerhedsfaktor - sådan kommer du i gang