Psykoterapeut København Katrine Boeck

Kvinder med en ekstra udviklet sensitivitet

18/11/2019 - 18:30
28/11/2019 - 18:30

Er du for påvirket af dine følelser eller generelt en følsom sjæl? Og er du kvinde over 20 år? Så er denne lille gruppe måske lige det forum, som kan give dig en forståelse af dig selv og dine følelsesmæssige udfordringer

Her får du støtte til at tale om netop din dybeste lidelse: længsler, vrede, sorg, ensomhed, skam, meningsløshed, svigt, lavt selvværd, angst, tristhed og skuffelser m.m. Det handler om at kunne "tåle" sig selv og at udvikle robusthed og forståelse for sig selv, så du kan deale med følelserne og ikke forsvare sig imod dem med diverse flugtstrategier, dramaer og redningsaktioner. 

I min praksis som psykoterapeut ser jeg en del kvinder med langvarig følelsesmæssig sårbarhed eller skrøbelighed. Kvinder man ikke nødvendigvis ved døjer. Oftest har de det meste af deres voksne liv og ungdom ledt med lys og lygte efter de redskaber, som skal fjerne stærk følelsesmæssig uro og/eller sårbarhed. Nogen har gået i terapi eller anden behandling i en del år, men mærker at de har brug for noget mere. Alt for mange er de, som lever med de stærke følelser i stilhed.

Vi arbejder ud fra devisen: at være den du er, der hvor du er pt, som er den største udvikling du kan gøre.

Vi ikke bare taler. Vi pendler mellem ord og at sidde stille med opmærksomhed på nuet (mindfulness). Herudover tegner vi, besvarer filosofiske og terapeutiske opgaver, samt screener for blindspots og vanskeligheder, så du får bevidsthed om det der står i vejen for dig, og for at din autentiske personlighed kan komme lidt mere frem. Vi deler hvad der er LIGE NU, og herigennem lærer du en større accept af det, der er svært eller udsigtsløst, såvel som det der er din kraft og styrke.

 

Nærmere info

Du deltager i en lille gruppe med 4 - 5 personer, uanset om det er på en workshop eller som en del af en gruppe, der mødes 3 -6 gange. 

Gruppe og workshop varetages af psykoterapeut MPF Katrine Boeck. Mere info om gruppeleder her.

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Datoer for gruppen og workshop, annonceres fremover på facebook. Klik her, hvis du vil følge facebooksiden.

Kontaktinfo: Katbo@coachcare.dk eller tlf. 23206983. 

 

Mere info om følelsesmæssige temaer:

http://coachcare.dk/psykoterapi-stress-angst-depressiv-temaer/

 

 

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kvinder med en ekstra udviklet sensitivitet workshop i Kbh. Læs mere