Psykoterapeut København Katrine Boeck

Voksne med en ekstra udviklet sensitivitet - gratis webinar, online kursus eller gruppe

18/08/2020 - 18:30

Er du for påvirket af dine følelser eller generelt en følsom sjæl? Og er du kvinde eller mand over 18 år? Så er temaet sensitivitet, følsomhed og sårbarhed måske lige det emne, du søger mere bevidsthed om, sådan at du bliver bedre til at forstå dig selv, og at acceptere og håndtere denne side af dig selv.

I min praksis som psykoterapeut ser jeg en del voksne personer med langvarig følelsesmæssig sårbarhed eller skrøbelighed. Voksne man ikke nødvendigvis ved døjer. Oftest har de det meste af deres voksne liv og ungdom ledt med lys og lygte efter de redskaber, som skal fjerne stærk følelsesmæssig uro og/eller sårbarhed. Nogen har gået i terapi eller anden behandling i en del år, men mærker at de har brug for noget mere. Alt for mange er de, som lever med de stærke følelser i stilhed og uden forståelse fra omgivelserne.

Mantraet er at lære at være præcis den du er, præcis der hvor du er pt. Det er den største udvikling du kan gøre, men noget af det sværeste. For vi kan let komme til at hade os selv eller udvikle et lavt selvværd, samt nogle forsvar imod følelserne, hvor du kreerer diverse flugtstrategier, dramaer, hårdkogthed, kontrol eller angst i kontakten med andre mennesker. 

Synes du det lyder spændende, så deltag i et webinar, et kursus eller i en lille gruppe, og tag hul på opgaven.

 

Gratis webinar i efteråret 2020

Der meldes konkrete datoer ud på facebook (link herunder til side), så like siden og bliv informeret. Du kan også skrive en sms på 23206983 og skrive ´interesseret i webinar om sensitivitet´, samt din email. Så får du en mail om næste dato. 

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

 

Online kursus i efteråret 2020

Deltag i et forløb med andre, der også er følsomme, hvor du får mulighed for at lytte med - og for dem, der ønsker det, at komme på et mere personligt forløb, hvor I taler sammen og åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede. 

Struktur på kurset

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling. Herefter vil der være en online kursusaften om emnet. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen for at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Ønsker du ikke at deltage i online kursusaftenen, kan du blot få tilsendt materialet.

Pris 

3.150 kr.

 

4-6 personers gruppe i efteråret 2020 - mulighed for online gruppe også

Kom og mød andre, der også er følsomme. Vi skal tegne og bruge kunstterapiens gode værktøjer, høre efter i vores kroppe, dele, græde, grine, skrive og glædes over vores nye bevidsthed, som vil bringe større autenticitet, flere grænser, værdighed, identitet og sprog for følelser og oplevelser med sig.

Vi er 4 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk, så det tunge åg ved at være meget følsom, kan lettes, og skuldrene falde lidt ned, så livet OGSÅ kan nydes.

Her får du støtte til at tale om netop din dybeste lidelse: længsler, vrede, sorg, ensomhed, skam, meningsløshed, svigt, lavt selvværd, angst, tristhed og skuffelser m.m. Vi ikke bare taler. Vi pendler mellem ord og at sidde stille med opmærksomhed på nuet (mindfulness). Herudover tegner vi, besvarer filosofiske og terapeutiske opgaver, samt screener for blindspots og vanskeligheder, så du får bevidsthed om det der står i vejen for dig, og for at din autentiske personlighed kan komme lidt mere frem. Vi deler hvad der er LIGE NU, og herigennem lærer du en større accept af det, der er svært eller udsigtsløst, såvel som det der er din kraft og styrke.

Struktur for gruppen

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Vi mødes enten online eller som fysisk gruppe i 2860 Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 4A og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Pris 

4.275 kr.

 

 

Er du interesseret i kurset eller gruppen, så skriv til mig på katbo@coachcare.dk eller send en sms på tlf 23 20 69 83.

Du kan se mere om mig og mine ydelser på facebook:

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

eller

coachcare.dk

 

Gruppe, samtaler, webinar og kursus varetages af psykoterapeut MPF Katrine Boeck. Mere info om gruppeleder her.

Klik her, hvis du vil følge mig på facebook.

 

Mere info om følelsesmæssige temaer:

http://coachcare.dk/psykoterapi-stress-angst-depressiv-temaer/

 

 

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Voksne med en ekstra udviklet sensitivitet. Læs mere