Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

Kursusforløb i Loven om Tiltrækning: De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. Hvidovre

06/01/2019 - 10:00

Kursusforløb i Loven om Tiltrækning: De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv.

Et kursus, der løber over 5 kursusgange januar-februar 2019, én nøgle pr. gang.

Med de 5 nøgler lærer du at blive en bevidst skaber af dit liv med din sjæl som guide.

Kurset foregår på Den Spirituelle Dag- og Aftenskole, Bibliotekvej 55A  i Hvidovre.

 

Nøgle 1

Vi starter den første kursusgang - hvor vi arbejder med nøgle 1 - med at du etablerer en god kontakt til din sjæls stemme og lytter efter, hvilken vej, den ønsker, du skal gå for at udleve dit livsformål.

Din sjæl fortæller dig noget meget vigtigt om dit livsformål gennem din passion. Hovedindholdet i den første kursusgang er derfor at du gennemgår den helt enkle, men magiske passions-afklarings-proces som er kanaliseret af ærkeenglen Michael gennem det amerikanske medie Gregory Possman.

Hermed lægger du fundamentet for et liv i kontakt med din sjæls ønsker - som også er et liv med mening, begejstring, glæde og tilfredshed. Vi kan også kalde det et liv med en høj grundfrekvens i toppen af vibrations-stigen.

 

Nøgle 2, 3, 4 og 5

Med dette fundament arbejder  vi videre i de 4 næste kursusgange med nøgle 2, 3, 4 og 5. Alle nøglerne har til hensigt at give dig viden og redskaber til at mestre vibrationerne i hele dit system, så du bringer dig selv opad på vibrations-stigen. Derop, hvor alle de dejlige og højtvibrerende tilstande befinder sig.

Når du bringer dig selv opad og mestrer at holde dig i toppen af vibrations-stigen, starter du et positivt samarbejde med Loven om Tiltrækning, som kun kan levere noget til dig, som matcher din egen frekvens - eller dit eget vibrationsniveau. Ud fra et af grundprincipperne i Loven om Tiltrækning: lige tiltrækker lige.

Så når det handler om at tage kraften hjem til dig selv, så det er DIG og kun DIG, der bestemmer, hvad du tiltrækker og dermed hvilket liv, du dermed skaber for dig selv, så er det at mestre dit eget vibrations-niveau helt afgørende.

Det er det, du lærer på forskellig vis i disse 5 kursusgange, hvor vi arbejder med én af de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv pr. gang.

 

Titlerne på de 5 kursusgange er:

  1. Find din passion og formuler din vision

  2. Kend dit lille selv og dit store selv

  3. Hæv vibrationerne i dine følelser

  4. Hæv vibrationerne i dine tanker

  5. Hæv vibrationerne i dine handlinger

 

Læs mere om indholdet i de enkelte kursusgange her: Kursus i Loven om Tiltrækning

Køb din kursusplads her - eller kontakt mig for yderligere info

 

OBS: SPAR 700 KR: 

Når du tilmelder dig sammen med en ven/veninde, sparer i begge 700 kr. Normalprisen for kursusforløbet er 2.999 kr. Når I tilmelder jer 2 på én gang får I det til 2.299 kr.

Kontakt mig, hvis du/I er interesseret i den pris

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer, coach og sangskriver

http://www.empoweryou.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus i Loven om Tiltrækning. Hvidovre.