Kursus i vredeshåndtering for sensitive - online 1-dagskursus

29/05/2021 - 10:00

Viden og redskaber til at mindske overstimulation. Finder du det vanskeligt at kontrollere din vrede? Er det svært for dig at finde ro og slippe de negative oplevelser bagefter? 

Håndter din vrede bevidst, kompetent og positivt på dette Online 1-dagskursus med Martin August, psykoterapeut MPF. Forfatter til bøgerne 'Sensitive børn og voksne' og 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke'.

Vrede, som ikke bliver håndteret bevidst og kompetent, kan overstimulere dit sensitive nervesystem og kalde negative sider frem i din personlighed.

Du får redskaber, som bygger på forskning i følelsesregulering, og du lærer, hvordan destruktiv vrede kan vige pladsen til fordel for en varm tilgang til egne og andres grænser. Via denne proces kan du mindske overstimulation, fremkalde positive sider af din sensitivitet og forbedre forholdet til dig selv og andre.

Kurset henvender sig til sensitive mennesker, der oplever, at destruktiv vrede – den udadrettede såvel som den indestængte – fylder for meget i deres hverdag.  Det er desuden velegnet for forældre til sensitive børn, som ønsker at blive bedre til at bevare en varm indstilling til deres børn i kritiske situationer.

Kurset foregår d. 29.maj 2021 kl. 10 - 15.30.

Pris: 1400 kr.
Nedsat pris for studerende, ledige og pensionister: 900 kr.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside: 

https://sensitiv.dk/vrede-til-varme-sensitive-mennesker-2/

__________________________

Sensitiv Balance
Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: https://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus i vredeshåndtering for sensitive - online 1-dagskursus. Læs mere