Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland

Kursus i meditation

Blog forfatter
Hvil i naturlig fred

Essensen I dette arbejde er at genkende ren bevidsthed og hvile i naturlig fred. En af de vigtigste mentorer for Stephan er Peter Fenner, der kalder denne dimension af vores væren “Radiant Mind”.Der er mnage andre ord , der peger henimod det samme mysterium,  ikke dualiistisk bevidsthed, Buddha-Natur, No-Mind, ground of being eller helt enkelt: Tomhed.

Der er intet at gøre

Dette radkale paradigme tilfører den spituelle rejse lidt mere lethed og munterhed. Fra arbejdets første færd vil du opdage at alt hvad du har brug for for at føle dig hel er til din rådighed i dette øjeblik. Arbejdet folder sig ud indenfor denne ramme, stabiliserer din erkendelse af din grundlæggende godhed,  gør det muligt for dig at opdage, at der ikke er noget galt med dig. Der er ikke noget galt med dig.

Radikal Accept

Radical Accept er integreret i al Stephans og Jetthes undervisning. I Radaint Mind kurserne er der særligt focus på at udforske ubesværet væren.

Events

 

__________________________
Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus i meditation hos Mindful Dreaming i København giver dig autencitet, indre ro og modvirker stress, styrker din kreativitet, opmærksomhed og focus.