Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Kursus – Healing af det indre barn - Charlottenlund

25/05/2018 - 17:00

”Healing af det indre barn / vores ar på sjælen” 

Weekend kursus over 2½ dage

25 - 27 maj

Fredag 17-20, lørdag 10-17 og søndag 10-16

Denne weekend er for dig, der ønsker at få rum til udvikle dig og sætte dig selv fri af de hæmmende og begrænsende tanker, roller og mønstre, som forhindrer dig i at leve det liv, du dybest set ønsker og længes efter.

Hvordan styrer gamle roller og mønstre dit liv?
Mange oplever at disse fortrængte sider både styrer og forgifter ens liv. Får os til at reagere og udtrykke os stik modsat af det vi ønsker eller får os til at føle os utilstrækkelige, usikre, at vi ikke er gode nok, eller at vi altid skal være den stærke, den perfekte eller ikke tør vise andre, hvem vi egentlig er eller hvor ens grænser går.

Det sårede indre barn eller de ar du har på sjælen kan også komme til udtryk via din egen følelse af mindreværd og disrespekt, eller at du holder dig selv tilbage og ikke lever det liv du gerne vil. -  feks indenfor dit parforhold, din familie, venskaber og ikke lever eller opnår det du drømmer om job- og karrieremæssigt, sundhedsmæssigt og spirituelt.

At overvinde angst, tvivl og bekymring
Når vi lærer at overvinde vores begrænsende selvopfattelse, vores angst, tvivl, undskyldninger og bekymringer, vil vi begynde at handle på  - og leve det liv, vi ønsker og drømmer om.

En smuk rejse om at åbne hjertet og genfinde ens selvværd, styrke og handlekraft, både i forhold til os selv og i samvær med andre.

Læs lidt mere her om indre frigørelse.

Dybt berørende og givende
Mange kursister oplever, at det at følges med andre, der også gerne vil udvikle sig og finde ind til større selvværd, glæde og indre ro, er dybt berørende og gør ens egen rejse både lettere og hurtigere. 

Se feedback fra tidligere deltagere her.

Formen
Kurset vil være en vekselvirkning mellem oplæg, guidede rejser, meditation og forskellige øvelser, der både giver selvindsigt og redskaber til at komme videre mod det man ønsker.

 

Praktisk
Du kan se de praktiske oplysninger og tilmelde dig her.

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus – Healing af det indre barn.