Underviser i konflikthåndtering og kommunikation Pia Hardy

Kurser og uddannelser om stress, arbejdsglæde og trivsel

Blog forfatter

Her får du en række kursustilbud, der alle sigter på at sikre dig et arbejds- og privatliv med større arbejdsglæde og livskvalitet. Du kan vælge mellem kurser i planlægning, stresshåndtering og mindfulness eller få et personligt stresscoaching forløb. Du kan også blive certificeret stresscoach og støtte andre i at håndtere belastninger.

På vores kurser og uddannelser er din underviser enten Pia Hardy eller Bettina Vilmun. Vores undervisning er uformel med respekt for den enkeltes oplevelser, og vi arbejder med at koble teori om stress og trivsel med din konkrete dagligdag og de udfordringer, du møder her.

Herunder kan du læse mere om vores kursustilbud inden for stress, trivsel og arbejdsglæde.

 

Kursus i stresshåndtering - bliv stressfri og oplev trivsel

Er din hverdag ofte hektisk, mister du undertiden overblikket, og mærker du stressen få indflydelse på dit velbefindende? Har du brug for at forstå, forebygge og håndtere stressen, før den bliver alvorlig, så vil dette kursus give dig effektive værktøjer til at vinde over din stress og få trivslen og arbejdsglæden tilbage i din hverdag.

På kurset får du indsigt i, hvordan du håndterer din stress og skaber større overskud i dit arbejds- og privatliv. Du lærer at spotte stressens faresignaler – både de alvorlige og de ufarlige. Du bliver bedre til at udpege stresskilderne, kende dine egne grænser og skabe et rum for dig selv, så din trivsel og livskvalitet vokser. Du får også effektive metoder til, hvordan du undgår at stresse dig selv og dine omgivelser, og du lærer hvordan du kobler mentalt fra, så bekymrende tanker ikke får lov at fylde.

Læs mere om vores kursus i Stresshåndtering, og få flere informationer om underviser, datoer, sted, pris, indhold og tilmelding.
 
 

Kursus i effektiv planlægning - styr tiden, planlæg effektivt og undgå stress

Oplever du, at mange opgaver haster, og andre pludselig styrer din tid? Har du for mange afbrydelser og for mange bolde i luften, og har du svært ved at koncentrere dig og holde fokus på det vigtigste? 

Genkender du noget af dette, så vil kurset i personlig planlægning og tidsstyring give dig både indsigt og effektive værktøjer til at planlægge og styre din tid effektivt, tage kontrol over afbrydelserne og få ændret uhensigtsmæssige vaner.

Vores kursus i personlig planlægning og effektivitet sætter fokus på, hvordan du bliver mindre stresset og mere effektiv. Du arbejder målrettet med effektive metoder til at skabe overblik, prioritere og planlægge din hverdag både på kort og på lang sigt. Du vil få indsigt i din tidstype, og hvordan du samarbejder med andre tidstyper.

Du bliver bevidst om dårlige vaner, som blokerer for øget effektivitet, og får værktøjer til at overvinde udskydelsesadfærden, styre egne og andres afbrydelser og skabe nye og bedre vaner. Du lærer teknikker til at afstemme forventninger, sige fra og bede om det, du har brug for på en ligeværdig og overbevisende måde. Endelig får du et indblik i, hvad stress er, stress-symptomer, faresignaler og stresskilder, og du får effektive metoder til at spotte, forebygge og håndtere stress

Læs mere om vores kursus i personlig planlægning, og få flere informationer om underviser, datoer, sted, pris, indhold og tilmelding.

 

Bliv certificeret stresscoach og stressvejleder

Brænder du for at hjælpe andre med at håndtere et af vores tids største problemer – nemlig den voksende stress i hverdagen? Så vil denne stresscoach uddannelse give dig både ekspertviden og kompetencerne til at klare opgaven som professionel stresscoach og stressvejleder. Uddannelsen består af 4 moduler a 2 dage.

Stresscoachuddannelsen henvender sig til både ledere, medarbejdere og selvstændige, som ønsker at udvikle deres faglige ekspertise i at støtte og vejlede virksomheder og individer i at håndtere og forebygge stress. Deltagerne er typisk konsulenter, rådgivere, behandlere, ledere og andre professionelle.

På vores stresscoach uddannelse erhverver du et indgående kendskab til, hvad stress er, og hvordan stress påvirker det enkelte individ og dets omgivelser. Du arbejder med at identificere stress-symptomer og stress-profiler, og du får effektive værktøjer til at hjælpe den stressramte med at håndtere og forebygge stress-faktorerne.

Du bliver præsenteret for den nyeste teori inden for områderne stresscoaching, motivation og trivsel. Og du træner Fortunas stresscoachingmodel specielt udviklet til at lede stressforebyggende samtaler. Du vil få masser af praktisk erfaring i at stresscoache og i at arbejde forebyggende i din organisation.

Læs mere om vores Stresscoach uddannelse, og få flere informationer om undervisere, datoer, sted, pris, indhold og tilmelding.

 

Personlig stresscoaching og stressrådgivning - fra stress til trivsel

Vi er specialiseret i stresscoaching, og vi rådgiver også om ledelse i forhold til stress, stresspolitik og psykisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder både individuel stresscoaching og stresscoaching for grupper og teams.

Personlig stresscoaching foregår som en fortrolig samtale mellem dig og din stresscoach – samtalen er underlagt tavshedspligt. Formålet med samtaleforløbet er at støtte dig i at genvinde din fysiske og psykiske balance. Processen lægger vægt på at styrke din selvindsigt og dine strategier i forhold til at håndtere stresskilder. Alt i alt et forløb som hjælper dig til at højne din livskvalitet og din arbejdsglæde.

Læs mere på om vores Stresscoaching-forløb

 

Læs mere om alle vores tilbud om stress, trivsel og arbejdsglæde, og få informationer om datoer, sted, underviser, pris, indhold og tilmelding, eller kontakt os på tlf. 70 70 79 18 for mere information og vejledning.

__________________________

Pia Hardy - Fortuna Kurser & Coaching
Kommunikationsrådgiver og erhvervscoach
Direkte: 2032 3269
ph@fortunakurser.dk
https://www.fortunakurser.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kurser og uddannelser om stress, arbejdsglæde og trivsel