KURSER - stemme & kreativitet

Blog forfatter
 

Læs mere http://www.majbritteulrikkeholm.dk Alle kurser og forløb er beskrevet under KURSER

 Majbritte Ulrikkeholm afholder kurser for mennesker, der ønsker at udforske kreativitet som en åndelig vej. Kurserne afholdes i smukke, lyse og fredfyldte lokaler på Indiakaj i København med havet og det smukke Kastel som nærmeste naboer.

Der er weekend-kurser og aftenkurser for mænd og kvinder og længere intensive forløb for kvinder, hvor kreativiteten støtter udfoldelsen af den kvindelige kraft. 

Retræter afholdes i smukke inspirationscenter Maribo, hvor stemmen og stilheden er i fokus. Retræterne er årstidsbestemte. Sommerretræten folder det varme kvindehjerte ud, og påskeretræten giver mulighed for at lade det gamle dø for at det nye kan opstå. Påskeretræten er for både mænd og kvinder.

Julens 12 hellige nætter inddrages i et længere intensivt forløb for kvinder, der ønsker ultimativ transformation gennem arbejdet med kreativitet og den hellige kraft, der er tilgængelig i nætterne før og efter jul. 

Desuden er der aftenseminarer, koncerter og foredrag både i København og i Århus. Læs mere om dette under Koncerter eller Kurser på hjemmesiden.

__________________________

Majbritte Ulrikkeholm er Sanger, komponist, forfatter og underviser
Læs mere på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
sang, stemme, kreativitet og personlig udvikling. Kurser med Majbritte Ulrikkeholm på Levlykkeligt.dk