Kuren mod Stress - onlineforløb for dig der er stressramt. Hele landet

29/01/2018 - 09:00

Skal 2018 være året, hvor du slipper stress helt - og for altid? Så kom med på Kuren mod Stress. 

Kuren mod Stress er et onlineforløb, der varer i 22 uger. Forløbet starter den 29. januar og slutter den 29. juni.

I løbet af kurset får du 12 værdifulde undervisningsmoduler samt 10 live sessioner med Lisbeth Fruensgaard, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Følger du anvisningerne i kurset, vil du mærke bedring allerede efter de første par uger. Efter de 22 uger har du ikke længere stress.

Du får gennem hele kurset feedback og sparring på de udfordringer, du møder måske undervejs i processen med at slippe stressen helt.

Det er ikke svært at følge kurset - alle kan være med. Det kræver ingen særlige tekniske forkundskaber. 

Kurset er både for dig, der har meget stress, let stress og dig, der bare gerne vil forebygge, at det pres og den ubalance, du oplever lige nu, udvikler sig til stress.

Lisbeth Fruensgaard er din underviser gennem hele forløbet. Lisbeth er professionel stresscoach og har siden 2006 guidet hundredevis af mennesker ud af stress.
Hun kan gøre det samme for dig.

Hvis det lyder som noget for dig, så læs mere om forløbet og book din plads her: http://www.lisbethfruensgaard.dk/kuren-mod-stress/

__________________________

Lisbeth Fruensgaard, Stresscoach, mindfulnesstræner, forfatter og foredragsholder.
Læs mere på: http://www.lisbethfruensgaard.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
kuren mod stress, kuren mod stress, onlineforløb, stresshåndtering, hjælp til stress, stressfri, stresscoaching, stresscoach, Lisbeth Fruensgaard