Yoga Rejser Mindfulness Retreat - Wise On Life

Kulturrejser

Blog forfatter


KulturrejsePå Wiseonlife.dk finder du udvalgte kulturrejser til hele verden - eksklusivt fra kvalitets-rejsebureauer

Kulturrejserne er håndplukkede af redaktionen sammen med de enkelte rejsebureauer. Kulturrejserne kan bestå af et interessant kulturmøde med en anderledes befolkning. Det kan være storbyrejse hvor du dyrker maden, kunsten, arkitekturen, design og shopping.

Din kulturrejse kunne gå til Østen, for at opleve dens kunstfærdige templer, traditioner og ceremonier. Og kombinere det med naturrejse og badeferie.

Pigerejser - mød kvinder fra andre kulturer
Måske kunne du tænke dig at tage med på en pigerejse - altså kun for kvinder - til Marokko, Nepal, Uzbekistan, Kappadokien eller Iran? Hvor du vil møde andre kvinder og kvindekulturer og ikke mindst have tid til shopping i bazarerne.


 

Fællesnævneren for de kulturrejser du finder på wiseonlife.dk er at de er eksklusive. Hvad enten du tager afsted på egen hånd eller deltager i en grupperejse er hele rejsen planlagt med fantastiske kulturoplevelser af rejsebureauer der selv har fundet og håndplukket det bedste af det bedste.

De fleste overnatninger vil naturligvis ligge i spændende og smukke omgivelser langt fra turiststrømmen. Det er det der gør rejserne eksklusive. De er skabt med hjerte, omtanke og passion.

Besøg Danmarks nye rejsesite wiseonlife.dk skabt i 2014.

 

__________________________

Besøg Wise On Life ved ved at klikke her: Rejser, Retreats og  livsstil 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kulturrejser - find udvalgte kulturrejser. Se Wiseonlife.dk