stress hjælp til kvinder

Kropskontakt - træning for stressramte og pressede kvinder i små hold

Blog forfatter

Træningen "kropskontakt" er specielt udvilket til stressramte og pressede kvinder og hjælper dig med at finde tilbage til din krop.

Når vi går på overlevelses-mode, også kaldet autopilot, cutter vi automatisk kontakten til vores krop. Hele vores liv foregår oppe i hovedet. Kroppen bliver bare et transportmiddel, hvis eneste formål er at fragte vores sind rundt. For at få vendt hverdagen fra overlevelse til rent faktisk at leve, er det uhyre vigtigt at få kroppen med!

Men for at kunne lytte til og tolke kroppens signaler, er vi nødt til at kunne mærke den.

Øvelserne er bl.a. hentet fra mindfulness, meditation, gymnastik, yoga og pilates og du vil nemt kunne overføre det hele til dit eget træningsprogram.

Både yoga og pilates giver muskulær styrke og udholdenhed samt øget fleksibilitet. Mange af øvelserne påvirker kroppens kirtler og stimulerer dermed både livsenergien og udrensning. Fælles for øvelserne er, at de optimerer din bevægelighed, styrke, balance, koordination, smidighed og vejrtrækning. Efter træningen vil du forstå og mærke den positive forskel, det gør for kroppen, at dit nervesystem fungerer optimalt. Vi har fokus på nervebanerne og vil i løbet af træningen lave sanseøvelser, der stimulerer din evne til at kunne mærke efter og aktiverer nervebanerne, der har ligget i dvale.

Regelmæssige træning med yoga og kropsscanning kan uddybe indsigt og selvforståelse og mindske sandsynligheden for, at du reagerer automatisk overfor stressende begivenheder.

Træningen foregår i små hold i Odense C og udbydes som 4 ugers forløb med en gang træning om ugen. Desuden afholdes løbende 3 timers workshops, hvor du i løbet af en formiddag får muligheden for at afprøve træningen samt lære om hvad der sker med kroppen, når den er stresset. Du får værktøjer du kan tage i brug med det samme.

Kontakt mig på kontakt@linedanserinde.dk eller 21692598

Læs mere på linedanserinde.dk eller på Facebook

 

__________________________

Karina Anov Chapman
-Linedanserinde.dk
Forfatter, stressvejleder, selvværdsekspert, foredragsholder
http://www.linedanserinde.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stressramte kvinder - træning i små hold. Læs mere