stress hjælp til kvinder

Kropskontakt 4 ugers forløb - mindful træning og bevægelse for stressramte

Forårsrabat i marts og april på kr. 299,- PRIS KUN 500,-

Kan du sanse hvad der sker i din krop lige nu? Kan du mærke hele din krop, eller er der dele af den du ikke kan mærke? Prøv at være nysgerrig i et par minutter.

Træning i at være mere tilstede i sin krop og sit liv.

Kropskontakt er et 4 ugers kursus til dig, der føler dig stresset eller som i længere tid har oplevet “Kropskontakt” – Blid træning for stress-ramte og/eller pressede kvinder med et ønske om at være mere tilstede i deres krop!

Et træningsforløb, med det formål at genskabe kontakten til egen krop og derved forstærke følelsen af at være til stede i sit eget liv.

Træningen er udviklet specielt til stressramte og indeholder bl.a. elementer fra yoga, pilates, mindfulness og meditation samt vejledning ud fra min baggrund som uddannet stressvejleder og tidligere stressramt. Kendskab til yoga mv. er intet krav.

Kropskontakt er et kursus til dig, der føler dig stresset eller som i længere tid har oplevet træthed, begyndende nedtrykthed, angst, eller kropslig uro.

På kurset bruges meditation og afslapnings-øvelser som de primære værktøjer. Fokus er på nervesystemet og, hvordan hjernen kan trænes til at blive bedre til at håndtere stress. Der arbejdes ligeledes med at styrke især din kerne – mave, ryg, bækkenbund – via rolige øvelser der samtidig udfordrer din bevægelighed.

Undervejs vil der blive arbejdet med temaer omkring den pressede krop og psyke.

 

Kropskontakt er udviklet til dig, der oplever stress eller symptomer på stress. Det kan være, at du føler udtalt træthed, har svært ved at sove, konstant har tanker i hovedet eller hurtigt bliver irriteret. Det kan også være, at du i en periode har trukket dig væk fra dine venner og familie.

Måske er du i arbejde og synes, at tingene hober sig op. Eller du er sygemeldt eller ledig og har brug for hjælp til at komme igennem stressoplevelsen. Uanset om din oplevelse af stress er arbejdsrelateret eller af private årsager, kan du deltage på vores hold.

 

Gruppeforløb, 4 uger

I et kropskontakt gruppeforløb mødes vi 4 gange (1 ½ time ugentligt og inddrager øvelser fra både Yoga, pilates, gymnastik, mindfulness og meditation samt sanseøvelser.

Undervejs i forløbet vil du få støtte til at integrere Mindfulness, meditation og simple yogaøvelser i din hverdag.

Et gruppeforløb henvender sig til personer, der har brug for redskaber til:

– at være mere nærværende og få mere ud af nuet

– at finde ro, balance og overskud i livet

– at forebygge og håndtere stress i hverdagen

– at håndtere svære tanker og følelser

– at arbejde med nedtrykthed, ængstelse og indre uro

– Selvudvikling og fordybelse

For at sikre et nærværende og trygt miljø, vil der være max 10 deltagere pr. hold, og mange af vores deltagere oplever en lettelse over at høre om andre holddeltageres oplevelse af stresssymptomer, da det bl.a. giver en fornemmelse af ikke at være alene med stressoplevelsen.

 

Holdstart og priser

Prisen inkluderer:

- 6 timers undervisning

- indspillet meditation som du får tilsendt samt andet materiale.

Tilmelding kan se ved at ringe til mig på telefon 21 69 25 98, eller ved at skrive en mail til

 

mig på kontakt@linedanserinde.dk

__________________________

Karina Anov Chapman
-Linedanserinde.dk
Forfatter, stressvejleder, selvværdsekspert, foredragsholder
http://www.linedanserinde.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kropskontakt 4 ugers forløb - mindful træning og bevægelse for stressramte