Kranio sakral terapi tilbud Silkeborg

Blog forfatter

Kranio sakral terapi (KST) i Silkeborg - TILBUD

Book tid her: http://www.web-booking.dk/websites/christina/

Har du prøvet alle mulige slags behandlinger uden at det rigtig har hjulpet dig? Så prøv Kranio sakral terapi KST, fordi det kan noget ganske andet og særligt end det meste.

Kranio-Sakral-Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke din krop, så den kan helbrede sig selv. For det er kroppen faktisk i stand til selv, hvis den får muligheden for det, nemlig ved at stimulere det afspændende nervesystem og løsne kroppen.

Du ligger på en briks på ryggen, måske også på maven, hvorefter jeg med meget blide tryk og træk afspænder og løsner dit kranio-sakrale system, alt efter hvilken problematik du har.

Behandlingen vil føles meget afslappende og behagelig. Jeg vil også bruge min fysioterapeutiske og psykoterapeutiske kunnen, hvor det giver mening.

Jeg vil kunne afhjælpe dine fysiske og/eller mentale symptomer på:

Hovedpine/migræne, svimmelhed, søvnløshed, skævheder i kroppen, ryg/nakke/bækkenproblematikker, generelle muskelspændinger, iskiasproblemer, stress/uro i kroppen, kæbespændinger/skævt bid, tinnitus, piskesmæld, hukommelses- og koncentrationsbesvær. KST er også rigtig godt til akutte smerter i f.eks. nakke og ryg. Ubalancer i det kranio-sakrale system kan stamme helt tilbage fra fødslen, ulykker, slag og fald, hvor noget er blevet skævt og kommet i ubalance, f.eks. ryggen, bækkenet, korsbenet eller nakken. Ved langvarig stress og en dårlig kropsholdning kan systemet også komme i ubalance og give smerter og ubehag i kroppen, som kan korrigeres med KST.

Med kranio-sakral menes der : kranio = selve hjerneskallen og sakral (sacrum) = korsbenet. Hele dette kranio-sakrale system består af kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet. Inde i disse knogler ligger centralnervesystemet, som består af hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne. Udenom disse meget følsomme dele er der rygmarvsvæske, bindevæv og muskler. Ved hjælp af små løsnende teknikker af  membraner, bindevæv, muskler og kranieknogler kan skelettet bevæge sig frit, sådan at din hjerne og din rygmarv kan fungere optimalt. Det betyder, at der skabes mulighed for at kroppen efterfølgende kan korrigere de ubalancer, der måtte være og skaber et naturligt flow i din krop. Stillepunkt er et helt centralt  greb, som bringer din krop i en dybdeafspændende tilstand, hvor også dit åndedræt falder til ro. Herefter har kroppen gode behandlingsbetingelser.

For 20 år siden, da jeg blev færdig som fysioterapeut og i mit første job, tog jeg et kranio-sakral-terapi kursus med alle de grundlæggende teknikker. Dette kursus har jeg anvendt lige siden med god effekt og jeg er nu i gang med at tage hele uddannelsen hos Trine Rosenberg i Silkeborg og forventes at blive eksamineret i 2019.

Jeg har aktuelt kurserne: KST 1, 2, 3 A+B, ret ryg og nakke 1,2 + 3 og organmassage 1+ 2. Jeg eksamineres her i maj 2020.

Prisen er 450 kr. pr. behandling af 65 min. varighed.

Book tid her: http://www.web-booking.dk/websites/christina/

Læs mere på min hjemmeside her: christinahmadsen.dk

__________________________

Psykoterapeut Christina Horsager Madsen
ID-psykoterapeut - fysioterapeut - mindfulnesstræner
http://www.christinahmadsen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kranio sakral terapi Silkeborg - behandling der virker. Læs mere