Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Konfliktmægling

Blog forfatter

Konfliktmægling også kaldet Mediation

Har du for mange ærgerlige konflikter med din partner, konflikter i skilsmissekonflikter i familien eller har du konflikt med en kollega? Er I uenige om en bestemt sag, eller kører I bare skævt af hinanden? Ønsker I begge at forbedre forholdet eller samarbejdet? Med en konfliktmægling får I på en effektiv og hurtig måde en ægte løsning af konflikten hvor I begge føler jer hørt, forstået og imødekommet.

I skal begge føle jer trygge i at indgå et mæglingsforløb, for I har givetvis meget på spil i relationen. Jeg har arbejdet professionelt som konfliktmægler siden 2005, så jeg har stor erfaring og konfliktmægling er min primære kompetence. 

Mæglingsmødet / Mediationen - det vil I opleve
I en tillidsvækkende stemning når vi i fællesskab ind til kernen af problemet. Som konfliktmægler / mediator sikrer jeg at hver jeres opfattelse af problemet bliver hørt. Jeg hjælper forståelsen på vej ved at spørge ind til og "oversætte" de svære eller hårde budskaber imellem jer så intentionen og de bagvedliggende følelser og behov bliver tydelige. Først da kan de egentlige budskaber imellem jer trænge igennem muren af uhensigtsmæssig kommunikation.

Når kommunikationen er blevet klar og I har opnået en gensidig forståelse, finder I typisk let frem til en god løsning, der virker for jer begge. Nogle gange skal der konkrete aftaler på bordet, nogle gange skal der laves nogle spilleregler for jeres samarbejde eller måde at være sammen på.

Mange konflikter løses allerede på det første møde á godt 3 timer. Som Konfliktmægler har jeg tavshedspligt, er upartisk og hjælper jer til selv at finde løsninger.

Hvilke konflikter egner sig til konfliktmægling?
Gennem de seneste 10 år har jeg primært arbejdet med konflikter i parforhold, mellem familiemedlemmer såsom fx mor-datter, voksne søskende, forældre-bedsteforældre osv. 

Mægling er relevant når I begge har et ønske eller når det er nødvendigt at jeres relation og samarbejde fungerer. Det kan være alt fra:

"Jeg ved, jeg taler for os alle 5: Vi er dybt taknemlige over at mæglingen gik så godt. Vi kunne ikke have gjort det uden din kyndige vejledning. - Og jeg kan mærke, at det også hjælper mig I andre situationer/relationer :-)"
Tilbagemelding efter mægling med voksne søskende
 

Sted 
Faksegade 10, kld., København Ø.
Jeg kommer også ud til jer. Kørselsgebyr uden for Storkøbenhavn.

Pris
Klik her for at se praktisk info og priser på Konfliktmægling

Hilsen

Signe Saxe Jessen
Professonel Konfliktmægler
www.goderelationer.dk 

Konfliktmægling og coaching i Faksegade 10 kld., 2100 Kbh. Ø

Konfliktmægling, Faksegade 10, kld. 2100 København Ø 

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Konfliktmægling - løsning af konflikter i familien og parforholdet. Læs mere