Konfliktmægling ved skilsmisse

Konfliktmægling København Østerbro

Blog forfatter

Konfliktmægling ved skilsmisse bruges stadig mere

Det kan være svært at bede om hjælp, men for både jeres egen og børnenes skyld, er det fornuftigt at tage en konfliktmægling for at få forældresamarbejdet godt fra start. 

Læs mere om konfliktmægling i skilsmisse lige her: 
https://www.goderelationer.dk/konfliktmaegling-ved-skilsmisse/

Også når samarbejdet er kørt af sporet i årene efter skilsmissen, bruges konfliktmægling til at komme tilbage til nogle samarbejdsaftaler og en stemning, der er acceptabel for alle parter, forældre som børn.

Jeg anbefaler at bruge konfliktmægling så tidligt som muligt i skilsmissen - inden tingene udvikler sig for uhensigsmæssigt.

Med professionel konfliktmægler Signe Saxe Jessen - der har ni års erfaring med konfliktmæglinger - får I et trygt rum med en styret dialog, der sikrer at I begge bliver hørt og taget alvorligt trods den forskellighed der måtte være imellem jer.

Redskaberne i konfliktmægling sikrer at I arbejder jer fremad imod en fælles forståelse og mod en fremadrettet måde at være sammen på, der virker for alle parter. Sammen laver I de spilleregler og aftaler, der er vigtige for at jeres relation bliver lettere at være i. Efter mødet skriver jeg spillereglerne til jer i en mail.

Èt eller flere mæglingsmøder

Konfliktmægling ved skilsmisse opstartes som regel med et mæglingsmøde på godt tre timer og herefter vurderer vi sammen den følgende proces.

Efter eget ønske kan I også hver især begynde med en individuel session hvor I kan forberede jer inden selve mæglingsmødet og få større indsigt i egen andel og egne rollemønstre. Det er bestemt ikke altid nødvendigt, men i nogle tilfælde baner det hurtigere vejen for en fælles løsning af konflikten.

Typisk er jeg ene-konfliktmægler med jer, men alt efter behov i en sværere sag kan I få to konfliktmæglere. (Det vil i så fald være en mandlig professionel konfliktmægler kollega)

Priser og praktisk information

Pris: 1200 kr./timen for begge parter tilsammen
Sted: Faksegade 10, kld., 2100 Kbh. Ø
Kontakt: Mobil: 26 79 56 08, e-mail: Signe@korax.dk

Akuttid inden for 14 dage er som regel mulig.

 

Konfliktmægling, Faksegade 10, kld. 2100 København Ø

 

 

__________________________

Konfliktmægler Signe Saxe Jessen Læs mere her: www.skilsmissemaegling.dk/ 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Konfliktmægling København - få konflikten løst. Læs mere