Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Konfliktmægling familier København

Blog forfatter

Konflikt i familien – løs konflikten med konfliktmægling

"Gid vi havde gjort det her for 10 år siden, så var det aldrig kommet så vidt. Men vi anede ikke hvad vi skulle gøre, hvordan vi skulle gribe det an. Det der sker her (under konfliktmæglingen) kunne vi aldrig selv have opnået." Mor om familiemægling med Konfliktmægler Signe Saxe Jessen.

Oplev bedre relationer i din egen familie med professionel konfliktmægling. Læs mere på goderelationer.dk lige her: www.goderelationer.dk

Alle typer familier kan rammes af en familiekonflikt, der fastlåses, og som de ikke selv kan tale sig ud af. 

”Stadig flere familier kommer til mig for at løse en konflikt og komme videre. Og de er dybt lettede ved at have en neutral konfliktmægler med, der styrer samtalen. Så kan alle i familien læne sig lidt tilbage og opleve sig trygge ved at blive hørt og taget alvorligt. Og ikke mindst trygge ved at der arbejdes målrettet på en fælles løsning, der fungerer for alle familiemedlemmer. Løsningen nedskriver jeg som mægler i form af spilleregler og aftaler, der gør det lettere for alle at navigere i relationen. Familier står langt stærkere sammen bagefter - også til at tage konflikter i fremtiden”, siger Konfliktmægler Signe Saxe Jessen som siden 2005 har haft sin praksis på Østerbro.

Konfliktmægling en meget effektiv måde at få de involverede personer samlet til en rigtig god forløsende samtale. Konflikter handler altid om sårede følelser. Ofte har uhensigtsmæssig kommunikation ledt til misforståelser og dermed reaktioner, der for den anden virker uforståelige. Konfliktmægling giver alle parter tid og rum til at udtrykke det der er vigtigt for dem på en måde så de bliver hørt og forstået.

Konfliktmægler Signe Saxe Jessens forsonende evne til at løse selv de mest nedgroede konflikter – også fremadrettet - er intet mindre end enestående. Så overskygger konflikter det gode samvær i din familie, dit parforhold, eller andre relationer? Så få professionel hjælp til at få løst jeres konflikter af den erfarne konfliktmægler Signe Saxe Jessen.

Kontakt Konfliktmægler Signe Saxe Jessen på mobil: 26 79 56 08 eller på mail: signe@korax.dk

 

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Konfliktmægling i familien København. Læs mere