Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Konflikt i familien - løs konflikten med konfliktmægling

Blog forfatter

Alle typer familier kan rammes af en konflikt, der fastlåses, som de ikke selv kan tale sig ud af.

Se udtalelser og læs mere om familiemægling lige her: goderelationer.dk 

Stadig flere kommer til mig for at løse en konflikt og komme videre. Og de er dybt lettede ved at have en neutral konfliktmægler med, der styrer samtalen. Så kan alle læne sig lidt tilbage og opleve sig trygge ved at blive hørt og taget alvorligt. Og ikke mindst trygge ved at der arbejdes målrettet på en fælles løsning, der fungerer for alle parter. Løsningen nedskriver jeg som mægler i form af spilleregler og aftaler, der gør det lettere for alle at navigere i relationen. De står langt stærkere sammen bagefter - også til at tage konflikter i fremtiden. Så tøv derfor ikke med at redde - og styrke - din egen familie med professionel mægling.

Konfliktmægling i familier: www.goderelationer.dk/konflikt-i-familien

"Kære Signe. En stor tak til dig for den store og professionelle hjælp du har ydet for min søster og jeg samt for gode og brugbare ord og modeller vedhæftet også til god brug i videre sammenhænge. Du skal vide at du netop er det menneske der formåede at løse den svære situation vi var havnet i og give os vigtige input at arbejde videre med i forståelsen af os selv og vores forskellige behov og handlinger- Tak for det! (J.) og jeg enige om ovenstående og er nu forsonet på bedste vis.
Vender absolut tilbage hvis behovet måtte opstå. Kærlige hilsener C"
Tilbagemelding på mæglingsmøde mellem to søstre 

Konfliktmægling en meget effektivt måde at få de involverede personer samlet til en rigtig god forløsende samtale. Konflikter handler altid om sårede følelser. Ofte har uhensigtsmæssig kommunikation ledt til misforståelser og dermed reaktioner, der for den anden virker uforståelige.

Konfliktmægling giver alle parter tid til at sige det der er vigtigt for dem. Jeres forskellige oplevelser bliver gjort forståelige ligesom de følelser situationen skabte i jer hver især. Hvad var det I havde haft brug for og ønsket jer, og hvad ville have gjort det lettere for jer at være i situationen?

Konfliktmægling i familier er en metode der bruges mere og mere. Som selvstændig praktiserende konfliktmægler siden 2005 oplever jeg stadig flere henvendelser fra familier, og de fastlåste konflikter forløses når jeg som mægler sikrer den gode og tillidsfulde samtale, hvor følelser og oplevelser ikke står til diskussion, så vi hurtigt kommer ind til kernen af problemet. Der er samtidig altid stor læring i at opleve hvordan vi virker på hinanden og hvordan vi hver især kan medvirke til at løse konflikten.

Jeg har meget stor og god erfaring med konfliktmægling i familier generelt, alt fra konflikt mellem voksne søskende, mor-datter konflikter, svigermor konflikter osv., og det vil glæde mig også at støtte jer. Hvis parterne i konflikten ikke ønsker brug af en konfliktmægler er det også en mulighed at du kommer alene og i en konfliktcoaching får støtte til selv at gøre en forskel i forholdet. Det er også effektivt.

Priser og praktisk information

Ved Signe Saxe Jessen, Professonel Konfliktmægler / Mediator siden 2005.

Pris: 1200 kr./timen for alle parter tilsammen. Som regel 3 timers mæglingsmøde à ialt 3600 kr.
Sted: Faksegade 10, kld., 2100 København Ø
Kontakt: Mobil: 26795608, e-mail: Signe@korax.dk

Jeg kommer også ud til jer ved familiemægling. 

Praktisk info om Konfliktmægling / Mediation
www.goderelationer.dk

Akuttid inden for 14 dage er som regel mulig

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Konflikter i familien – løs konflikten med konfliktmægler Signe Saxe Jessen