Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Konflikt i familien - løs konflikten med konfliktmægling

Blog forfatter

I min konfliktmæglingspraksis har jeg et stigende antal familier der kommer til en kort mæglingsproces for at løse en fastlåst konflikt og komme videre. Og de er dybt lettede og står langt stærkere sammen bagefter.

Konfliktmægling en meget effektivt måde at få de involverede personer samlet til en rigtig god forløsende samtale. Konflikter handler altid om sårede følelser. Ofte har uhensigtsmæssig kommunikation ledt til misforståelser og dermed reaktioner, der for den anden virker uforståelige.

Konfliktmægling giver alle parter tid til at sige det der er vigtigt for dem. Jeres forskellige oplevelser bliver gjort forståelige ligesom de følelser situationen skabte i jer hver især. Hvad var det I havde haft brug for og ønsket jer, og hvad ville have gjort det lettere for jer at være i situationen?

Konfliktmægling i familier er en metode der bruges mere og mere. Som konfliktmægler oplever jeg stadig flere henvendelser, og de fastlåste konflikter forløses når jeg som mægler sikrer den gode og tillidsfulde samtale, hvor følelser og oplevelser ikke står til diskussion, så vi hurtigt kommer ind til kernen af problemet. Der er samtidig altid stor læring i at opleve hvordan vi virker på hinanden og hvordan vi hver især kan medvirke til at løse konflikten.

Jeg har stor og meget god erfaring med konfliktmægling i familier generelt, alt fra konflikt mellem voksne søskende, mor-datter konflikter, svigermor konflikter osv., og det vil glæde mig også at støtte jer. Hvis parterne i konflikten ikke ønsker brug af en konfliktmægler er det også en mulighed at du kommer alene og i en konfliktcoaching får støtte til selv at gøre en forskel i forholdet. Det er også effektivt.

Priser og praktisk information

Ved Signe Saxe Jessen, Professonel Konfliktmægler / Mediator siden 2005.

Pris: 1200 kr./timen for alle parter tilsammen
Sted: Faksegade 10, kld., 2100 København Ø
Kontakt: Mobil: 26 79 56 08, e-mail: Signe@korax.dk

Jeg kommer også ud til jer ved familiemægling. 

Praktisk info om Konfliktmægling / Mediation
www.goderelationer.dk

Akuttid inden for 14 dage er som regel mulig

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Konflikter i familien – løs konflikten med konfliktmægler Signe Saxe Jessen