Komfortsurfing: nå dine mål med lethed

Komfortsurfing

Substantiv, fælleskøn

Bøjning: -en, - 
Udtale: [kɔm'få·tsɔ:·feŋ]
Betydning: at blive inden for sin komfortzone mens man arbejder på at nå sit mål, at arbejde stressfrit, let og effektivt/ 100 % i harmoni med sin krop 

Komfortsurfing er den givende handlemetode, som lader den stressede følelse, omveje, overskud der er svært at få øje på, usikkerhed og utryghed forsvinde.

Eks. ”Hun komfortsurfede sin drøm om at komme i form.” ”Kender du nogen komfortsurfere?” ”Komfortsurfing er mere virkningsfuldt end at presse sig selv ud af sin komfortzone, vidste du det?”

Dette bliver du lettet over at undvære, når du komfortsurfer
Travlhed og stressede følelser der suser rundt i kroppen. Forskellige grader af angst, som ofte kigger forbi. At lægge storstilede planer, som det kræver en god indsats at få ført ud i livet. Delvis eller hel blokering af kreativ og rationel tænkning, samt mere eller mindre længerevarende overbelastning af kroppen, såvel fysisk som psykisk.  Endeløse og nødvendige spekulationer omkring udseendet af plan B og derefter også C og D. Uundgåeligheden af at komme til at træffe dumme beslutninger, fordi adgangen til fornuften er begrænset.

Brug for hjælp fra diverse redningskranse, som pauser, venner og cafeture, mens arbejdet med dit mål ligger stille. Arbejdet med målet tager længere tid end håbet, hvilket blot fører til masser af irritation over, hvor lang tid det tager dig, fordi du har begrænset adgangen til din krops ressourcer. Svingende grad af tryghed om hvorvidt målet bliver nået samt usikkerhed omkring kvaliteten af resultatet under størstedelen af processen.

Når du dyrker ekstremsporten komfortsurfing kan du:
– få energi af den indsats du yder for at komme i mål
– have fuld adgang til dine evner og føle dig som en superwoman/superman
– ikke skelne mellem om du arbejder på dit mål eller forkæler dig selv
– lege for vildt
– altid nå det, udfordringer som træthed, manglende vilje eller tid forsvinder af sig selv
– hvile i trygheden om at du når dit mål fra dag ét
– tage dig selv og dine mål 100% seriøst

At komfortsurfe giver mange aha-oplevelser
Du vil opleve, at du er så fornuftig, kreativ og effektiv, som du altid og inderligt har sukket efter at være. Det betyder samtidig, at al meningsløshed forsvinder, fordi du gør alle dine mål og drømme til virkelighed meget let og helt sikker på at lykkes. Du får dermed en enorm lyst til at tage dit daglige liv op til revidering, fordi du kan åbne op for en ro, tryghed og en ubeskrivelig glæde om, at det du vil, uanset hvad det så er, bliver en realitet.

Du bliver forundret over, at du begynder at begribe, hvor langt du er fra at leve i harmoni med din krop, hvor krævende og utilfredsstillende den måde, som du normalt gør tingene på, faktisk er.  Al usikkerhed eller usandheder du fortæller dig selv om en given passion du har, forsvinder, fordi dit hjerte ved, at uanset hvilke forhindringer du tror der findes, kan du altid forvandle dig til en komfortsurfing heltinde, og realisere din drøm. Fænomenets eksistens begejstrer dig til at åbne op for ideen om, at dit liv kan blive meningsfuldt. Du kaster dig over tusindvis af drømme og mål, som du nu vil gøre til virkelighed og bgynder at lægge planer for hvilken rækkefølge, du skal blive begejstret over at se dem blive realiseret i.

Du begynder at tage dig selv helt alvorligt og prioritere og realisere det, der virkelig betyder noget.

 

 

 

 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Komfortsurfing - nå dine mål med lethed. Læs mere