Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Kom efteråret og vinterens sygdomme i forkøbet med disse tips

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Det gentager sig år efter år. Hvert efterår og hver vinter rammes tusindvis af sygdomme som forkølelse, influenza og halsbetændelse. Det er en epidemi, og man skal virkelig være heldig for ikke at blive ramt selv, når halvdelen af arbejdspladsen er i sygesengen. Du kan undgå at blive ramt ved at følge disse råd.

Et billede, der indeholder sofa, indendørs, væg, lever</p />
</p><p>Automatisk genereret beskrivelse

Klæd dig godt på

En af grundene til, mange begynder at blive forkølede, er, at vejret kan skifte meget markant i løbet af efteråret. Oftest er overgangen fra sommer til efterår ret brat, og temperaturerne kan altså gå meget op og ned i løbet af få dage.

Derfor kan mange godt fristes til at beholde sommertøjet på i efteråret, selvom vejret faktisk er markant køligere og blæsende fra den ene dag til den anden. Når man har for lidt tøj på, stiger risikoen for, at man kan blive forkølet eller blive ramt af influenza.

Temperaturerne kan svinge meget i løbet af dagen. Det er ofte køligt om morgenen, lidt lunere på eftermiddagen, og så falder temperaturerne oftest igen om aftenen, og derfor skal du som hovedregel klæde dig efter dagens koldeste temperaturer. På den måde risikerer du ikke at være klædt for let på i dagens ydertimer.

Spis masser af vitaminer

Når der er meget sygdom i luften og omkring en, er det ekstravigtigt at få indtaget en masse vitaminer og mineraler. I efteråret og om vinteren er der færre solskinstimer, og derfor får vi mennesker færre vitaminer fra solens stråler, og der er også med til at påvirke antallet af sygedage.

Det kan være svært at finde rundt i, hvilke madvarer der er meget vitaminholdige, og hvilke vitaminer der er i de forskellige madvarer. Som hovedregel er grøntsager, frugter og bær meget vitaminholdige, og det er aldrig en dum ide at spise meget af de madvarer.

Dog kan det svært at finde en måde at få spist de råvarer på i de gængse hverdagsretter, man står og laver i køkkenet. En oplagt og nem måde at få indtaget en masse vitaminer og mineraler på er ved at lave smoothies, shakes og juices.

Ved at drikke en smoothie eller en shake får du lynhurtigt indtaget en lang række forskellige næringsstoffer. Det kan være en smoothie med banan, jordbær, spinat, ingefær og citron. Den smager godt og er god for din krop og din sundhed.

Til at lave smoothies skal du bruge en blender. Find blendere på Kitchenone.dk og gør en indsats for at holde sygdommen for døren på den måde.

Spiser du mad, der booster dit immunforsvar?

Udover at få en masse vitaminer og mineraler kan du også ved at spise varieret og fiberrigt sikre dig en sund krop, der kan holde stand mod de sygdomme, der florerer i luften i din omgangskreds.

Mange får følelsen af varme gennem kroppen ved at spise lidt stærkere retter med chili i og andre skarpe krydderier, og det er også godt for din krop at stimulere dine smagssanser med mange krydderier og markante smage.

madmagasinet.dk kan du finde mange forskellige opskrifter på lækre retter, så du kan sikre, at du får varieret mad med mange forskellige næringsstoffer. Der er også guides til at spise mod diverse sygdomme, hvis du er blevet ramt, og der er gode tips til, hvis du er ramt af halsbrand, har udfordringer som forhøjet kolesterol eller maveproblemer.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kom efteråret og vinterens sygdomme i forkøbet med disse tips