kognitiv coaching københavn

Kognitiv Coaching med kant og resultater

Blog forfatter

KOGNITIV COACHING KØBENHAVN
– FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE I LIVET

En livsudfordring eller en krise er ikke noget der kommer fra den ene dag til den anden. En livskrise opstår når mange gentagne belastninger opstår og vi ikke får dem bearbejdet i tide. Mange bærer rundt på sin stress, depression eller angst helt alene i mange år.

I Kognitiv Coaching får du sat tema og navn på, og min erfaring er at man efter sådan et forløb får mærkbare resultater og oplever en bedre livskvalitet i sit liv. Det handler ”bare” om at tage action og gøre noget ved sin situation og få booket en Kognitiv Coacing og det kan du lige her

HVORFOR FÅR MAN EN KRISE?   

Forskning viser at vi mennesker har omkring 50-100 projekter eller aktiviteter kørende ad gangen. Det kræver meget af os!  Uanset om du er privatperson, leder eller medarbejder som rammes af en krise eller svær situation kan det være svært at søge hjælp men, viser min erfaring, jo tidligere du tager ansvar for din situation, jo lettere er det at komme op på hesten igen – læs her hvad andre har fået ud af Kognitiv Coaching og Terapi: https://copenpsyk.dk/kognitiv-terapi/

Vores work-life-balance er konstant truet og op imod hver fjerde har i dag symptomer på stress. Vi får sjældent koblet fra og checket ud og det sætter sig som alvorlig stress i kroppen. Hvis stress ikke bliver taget alvorligt fører stress desværre til andre typer af kriser såsom depression eller forskellige typer af angst og dårligt selvværd, mindreværd og manglende appitit på livet.  

HVORDAN KAN DU SPOTTE OM DU HAR EN KRISE?

Signalerne kan være mange alt efter hvor du befinder dig i livet. De første tegn kan være manglende lyst til det ene og det andet, eller at du har svært ved at håndtere dine gøremål og har svært ved at overskue ting. En krise opstår når ydre og indre krav overstiger de resurser du har til rådighed. Dette kan også gå ud over din nattesøvn og du kan føle stor uro i kroppen. Stress, eksempelvis, er en form for krisetilstand hvor mange forskellige belastninger har hobet sig op og den type af stress kan du læse mere om her: https://copenpsyk.dk/stressbehandling-koebenhavn/

Mange ved at stress kan medføre blodpropper. Men langtfra alle ved, at stress hyppigt fører til psykiske følgesygdomme såsom depression og angst. Det er bare ikke rigtigt noget vi taler om når livet gør ondt, ligesom hvis vi har knækket en tand eller brækket en arm.

HVILKE SYMPTOMER KAN DU SE VED EN KRISE?

Der er 3 forhold der er vigtig hvis du skal finde ud af om du har, eller er på vej ind i, en krise. Her skal du nemlig være særlige opmærksom på at mærke efter på både det fysiske, psykiske og adfærdsmæssige niveau.

Kigger vi først på det fysiske niveau kan det handle om hjertebanken, indre uro, hovedpine, svedeture og indre uro – Du kan måske opleve ticks ved øjet eller svimmelhed, eller fordøjelsesproblemer, kvalme, manglende spiselyst eller sexlyst.

På det psykiske plan kan det være at du oplever tristhed eller søvnforstyrrelser. Det kan være du har let til tårer eller har manglende livslyst og energi. Det kan være du glemmer mange ting og oplever at koncentrationen halter. Det kan opleves som manglende lyst til at tage initiativer eller være social og det kan både opleves som en skyld- og skamfølelse, ikke at nå de ting vi egentlig så gerne vil, men bare ikke magter det. I sådanne sammenhæng er Kognitiv Coching genialt og tilmed forskningsmæssigt belæg for at have en fantastisk effekt

Ser vi på det adfærdsmæssige plan kan det være at du er irritabel, ubeslutsom og hurtigt kan miste overblikket. Du er måske ikke særlig nærværende og bekymrer dig meget. Det kan også være du er mere indesluttet og isolerer dig eller oplever et manglende engagement og/eller nedsat præstationsevne.

UDBYTTE VED KOGNITIV COACHING

  • Forebygge stress og udbrændthed

  • Få værktøjer til at håndtere din krise positivt

  • Få mere ro og balance ind i dit liv

  • Komme af med de 3 typer af krisesymptomer

  • Få mere overskud og sund trivsel

  • Øge din livskvalitet og få glæden tilbage

Ring eller skriv gerne hvis du har spørgsmål til Kognitiv Coaching på:

Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: Info@copenpsyk.dk   

HVORDAN SER EN EFFEKTIV COACHING UD?

En krise der ikke tages alvorligt og ikke bliver behandlet seriøst og professionelt kan få store konsekvenser for dig. . Det kræver at du investerer i dig selv og får en ordentlig behandling som inkluderer en god plan for dig og som tager højde for lige nøjagtig dine personlige behov. Jeg kan hjælpe dig af med lige nøjagtig den krise du gennemgår i dit liv nu igennem et seriøst program, hvor vi blandt andet gennemgår en trivselsmodel jeg har udviklet, der bygger på mine mange års erfaring i at arbejde med mange typer af krisetilstande i min psykologiske praksis. Hvis du har lyst er du også velkommen til at læse alle de artikler jeg har skrevet om igennem årene – dem finder du under fanen viden på copenpsyk.dk

Hos mig og CopenPsyk får du behandlet den krise du står overfor ud fra en effektiv og gennemarbejdet model. Men det kræver et aktivt valg fra dig - nemlig at du engagerer dig og er klar til at gøre noget for dig selv og skabe en god og sund forandring. Men det er du selvfølgelig også med sikkerhed klar til, for der er ingen der er ramt af en krise om den er lille eller stor, der har lyst til at den varer ved - de fleste handler og vil gerne videre og ud af den så hurtigt som muligt, som jo er helt naturligt, men det er ikke ensbetydende med at det nødvendigvis er let at tage det første skridt...

Ring eller skriv direkte til mig, Lene fra CopenPsyk: Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: Info@copenpsyk.dk 

HVAD SIGER DE PERSONER DER HAR VÆRET I KOGNITIV COACHING HOS MIG?

”Jeg manglede tid og ressourcer. Inden jeg kom hos Lene havde jeg tankemylder og konstant uro - min krop var hele tiden i alarmberedskab og jeg sov rigtig dårligt om natten. Det betød også manglende tro på mine egne evner og de begyndte at krakelere”. 

”Jeg havde brug for nogle redskaber til at få styr på mine tanker og følelser og det har jeg bestemt fået her hos Lene fra CopenPsyk.  Jeg havde brug for lærer nogle nye konstruktive handlingsmønstre til at håndtere mit arbejde og mit liv på”.

”At gå i et forløb hos Lene og CopenPsyk har betydet at jeg i dag har større overblik som leder, er mere effektiv i min arbejdsplanlægning og ikke mindst, at jeg kan yde hjælp til selvhjælp og passe bedre på mig selv”.

Mona Larsen 2017 -Projektleder, 43 år

”I mit forløb hos Lene har jeg udviklet mig fra at være ked af det, fortravlet, stresset og usikker på mig selv, til at kunne se værdierne i den person jeg er. I dag prioriterer jeg anderledes og jeg tror mere på mig selv. Jeg har allerede anbefalet Lene til flere bekendte, der kæmpede med nogle af de udfordringer jeg har haft, og jeg anbefaler fortsat Copenpsyk til alle”. 

Christina – fuldmægtig 27 år 

”At gå i et forløb hos Lene og CopenPsyk har betydet at jeg i dag har større overblik som leder, er mere effektiv i min arbejdsplanlægning og ikke mindst, at jeg kan yde hjælp til selvhjælp og passe bedre på mig selv. Hun har været en uvurderlig coach og sparringspartner, i min personlige og faglige udvikling”.

Michael, Leder og virksomhedsejer, 45 år

”Jeg havde brug for nogle redskaber til at få styr på mine tanker og følelser og det har jeg bestemt fået her hos Lene.  Jeg havde brug for at lærer nogle nye konstruktive handlingsmønstre til at håndtere mit arbejde og mit liv på”.

Kasper, Arkitekt og CEO, 35 år

Du er meget velkommen til at kontakte én af mine referencer, som kan fortælle dig mere om hvordan de er blevet hjulpet og er blevet stressfri i dag.

HVAD FÅR DU UD AF KOGNITIVT COACHING?

Formålet er at du bliver fri af din krise hurtigt og er i gode professionelle hænder. Du får en masse værktøjer og praksisøvelser som konkret er tilpasset til dig og dine behov. Du får en styrketest gratis i forløbet og vi afdækker dine forskellige symptomer som du er berørt af. Vi stræber efter at få dig tilbage på sporet og genfinde din gode energi og få livskvalitet ind i dit liv igen. Du får mulighed for at dele dine frustrationer og sætte ord på det der er svært og vanskeligt for dig – om det er arbejdslivet der har ramt dig hårdt eller om du er presset på andre fronter så sørger jeg for, at du kommer over på den anden side og få livsglæden tilbage.

HVILKEN ERFARING HAR JEG I AT ARBEJDE MED DEN KOGNITIVE TILGANG OG COACHING?

En krise kan ramme alle og jeg har mere end 10 års erfaring med stressbehandling. Herudover har jeg en psykologigrad fra universitetet og har hjulpet lige fra almindelige mennesker med forskellige typer af kriser ligesom jeg har hjulpet topledere og mellemledere og deres medarbejdere i forskellige sammenhænge. Gennem årene har jeg også haft en del studerende og unge mennesker i min psykologiske praksis. Så har du stresssymptomer og søger én med massiv erfaring og én, der virkelig ved noget om forskellige emner og livskriser, så ring trygt direkte til mig og få en snak på telefonnummer 60 71 02 75

HVOR LANG TID VARER ET KOGNITIVT COACHING FORLØB?

Kognitiv Coaching kan variere, men har som udgangspunkt en varighed på 6-12 gange, alt efter hvor længe du har båret rundt på ’lig i lasten’. Det kan også være en pludselig opstået krise du oplever, såsom et dødsfald eller en skilsmisse. Det er meget svært at sammenligne de forskellige kriser vi kan være udsat for og vi reagerer forskelligt. Ligesom når vi får en influenza så kan der gå lang tid for nogle at komme på benende igen og kortere tid for andre. Hvis det handler om stress, depression eller angst, så har vi også forskellige healings-perioder for at komme ovenpå igen. Så det varierer altså fra person og situation ligesom så meget andet…

HVOR KAN JEG FÅ KOGNITIV COACHING HOS DIG?

Det foregår hos mig i trygge og hyggelige rammer i København eller i Nordsjælland, hvor min psykologiske praksis er. Du skal se det som at gå til en stresscoach hvor du får værktøjer og redskaber til at blive fri af din stress. Du får en bedre livskvalitet og går fra stress til trivsel og får hermed mere balance og ro ind i dit liv.

__________________________

CopenPsyk
v/Lene Sheila Gjørup
Vermundsgade 38A, 2.sal,th
2100 København Ø
Se mere på: https://copenpsyk.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kognitiv Coaching med kant og resultater. Læs mere