Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Kognitiv Coaching

Blog forfatter

Kognitiv coaching ved Signe Saxe Jessen, cand.mag. i filosofi, og yderst erfaren kognitiv coach, konfliktmægler og mindfulnesstræner.

I et forløb med Signe Saxe Jessen får du en samtalepartner med en solid faglig baggrund og en lang erfaring med professionelle personlige samtaler inden for kognitiv coaching, mindfulness og konfliktmægling. 

Med mit professionelle virke der begyndte tilbage i 2005, får du en dedikeret kognitiv coach der lytter til dig, spørger ind og konfronterer dig med dine tanker, dine valg og konsekvenserne af dem. Samtalerne er effektive. De går hurtigt ind til kernen af dine udfordringer og på ganske få gange har du opnået større erkendelse og meget virkningsfulde metoder der giver dig helt nye handlemuligheder.

I vores samtaler får du selvindsigten og redskaberne, der støtter op om det, der er på spil i dit liv.

Kognitiv Coaching
Kognitiv coaching bygger på samme fundament som kognitiv terapi. Det kognitive betyder at vi ser på de tanker du har i forhold til en udfordring. Din indre dialog.

Det er vores tanker om os selv, om andre og om livet generelt der bestemmer vores følelser. Og vores følelser bestemmer vores adfærd. Vores tanker og følelser giver sig også udslag i kroppen, fx hjertebanken, ondt i maven, stresssymptomer eller ro, afslapning og velvære.

I den kognitive tilgang arbejder vi derfor med udgangspunkt i dine tankemønstre der bliver til dine leveregler - selvom de måske er usagte og ubevidste.

Beriger eller begrænser dine tankemønstre dig?
Når vi undersøger dine tankemønstre, vurderer vi sammen om de beriger eller begrænser dig.

Negative tanker om os selv såsom: ”jeg kan nok ikke klare det”, giver os en negativ selvfølelse.  
Negative tanker om andre mennesker såsom: ”jeg kan ikke stole på andre”, giver os negative følelser der afspejles i vores adfærd overfor andre mennesker.

Negative tanker om livet generelt, såsom: ”Jeg får alligevel aldrig det jeg virkelig ønsker”, ”kærlighed for mig er umulig”, giver os negative følelser der afspejler sig i det vi gør og i de chancer og muligheder vi lader passere forbi.

De negative tankemønstre kan du ændre. Ved i første omgang at blive bevidst om dem og se de konsekvenser de har for dig. Og ved at øve dig i at vende tankerne til noget der svarer bedre til virkeligheden og som er mere positivt for dig. Dette kan ske ganske hurtigt med bevidstgørelsen af dem, og det kan tage længere tid med øvelse og atter øvelse. Du får altid hjemmearbejde i form af nye tankemåder og konkrete handlinger der understøtter din nye tankegang.  

Dit udbytte af kognitiv coaching:

 • Du får afklaret, hvilke dele af dit liv, det er givende at forholde dig mere aktivt til.
 • Du forstår hvad der begrænser dig og hvad der baner vej for dig. Og du får metoder til at handle som du ønsker - ikke som du plejer.
 • Dine fokuspunkter kan være alt fra karriere, relationer, livsstil til styrkelse af dit selvværd.
 • Er du i en livskrise, ser vi på hvordan du mere styrket og beriget, kommer videre. Måske kan livskrisen ses som et vendepunkt.
 • Selvom vi ser på dybere personlige problematikker, arbejder vi fremadrettet på hvordan du kan vende problematikken, så den bliver udviklende for dig.
 • Du kan bruge mig til alle problematikker angående børn, partner, familie, venner, kollegaer.
  Herigennem bevidstgør du dig selv om dit udtryk i forhold til andre. Du bliver mere tydelig og både indadtil og udadtil mere nærværende.
   

Se de praktiske informationer om Kognitiv Coaching på min hjemmeside goderelationer.dk.

Sted: 

Dejlige lokaler i Faksegade 10 kld., København Ø (lige ved Trianglen)


Kontakt:

Signe Saxe Jessen, Cand.mag i filosofi
Konfliktmægler, kognitiv coach, mindfulness træner
mail: signe@korax.dk
mob: 2679 5608
web: goderelationer.dk


 

Kognitiv Coaching, Individuelle Mindfulness sessioner og Konfliktmægling, Faksegade 10, kld. 2100 København Ø (lige ved Trianglen).

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Kognitiv Coaching - bliv tydelig overfor dig selv og andre. Læs mere