Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Klassisk Stilheds-retræte på levende Kloster på Mallorca

07/10/2024 - 15:00

Dato: 7. til 13. okt : 7 dages klassisk stilheds retreat med guided mindfulness meditation, gående meditation og mindful yoga.

Pris: 8.850,- kr (plus moms for virksomheder) som dækker undervisning, fuld forplejning, samt overnatning i enkeltværelse. Hvis du er svagt stillet økonomisk, så ring og tal med os om muligheden for rabat. Fly bookes individuelt, men Mindfullife er behjælpelig med information omkring forbindelser og transfer.

Forplejningen består af kærligt  tilberedte, overvejende vegetariske måltider samt frugt/kage og te/kaffe.

Stedet og omgivelserne

Rammerne om sensommerens stilhedsretreat 2023 bliver helt optimale for mindfulness meditation, rehabilitering og fordybelse. Et levende kloster med en dyb ro i klostergården og i naturskønne omgivelser på en bjergside på Mallorca.

Tæt på hvor du måske har været med på The Power of Mindfulness, men nu i et lille nærliggende kloster hvor  kun vi og munkene kommer  at være. Kun en  god halv times kørsel fra lufthavnen  i Palma. Da vi starter om mandagen, kunne du  måske lægge ud med en weekend i Palma eller i en  lille nærliggende bugt.

Du kan læse og høre mere om stilheden og livet i det lille kloster i dette her.

Undervisere: Eve Bengta Lorenzen & Robert J. Jørgensen

Deltagelse

Dette Stilheds Retreat har et begrænset antal pladser, men er åbne for alle, med forudgående meditationserfaring og et ønske om at fordybe sig i mindfulness meditation og stilhed.

Brug vores tilmeldingsblanket, eller skriv en mail til kontakt@mindfullife.dk og tilkendegiv din interesse for retræten, hvorefter vi kontakter dig.

For yderligere betingelser læs her.

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stilheds-Retræte 7 dage på levende Kloster på Mallorca