Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Klar til kærlighed - weekend workshop i København

04/02/2017 - 09:30

Weekend workshop

Undrer du dig over, hvorfor det der med kærligheden er så svært? Savner du en kæreste? Eller savner du mere nærvær og intimitet i det forhold du er i? Synes du, det er svært at finde ham eller hende, der er helt rigtig for dig? Ender du i forhold med nogen, der ikke rigtig vil have dig? Eller nogen, du ikke helt vil have? Eller i forhold, der mere ligner en kampplads end et rum for kærlighed?

Før du skyder skylden på alle de umulige, eller alt for kontrollerende, mænd eller kvinder derude, ville det måske være en god idé at tage fat i dig selv. Er du klar til kærlighed? 

De fleste af os synes vi er. Men nogen gange har vores underbevidsthed andre planer med os. Ikke fordi den vil os det dårligt. Tvært imod. Den prøver på at beskytte os, passe på os og skåne os for alle de farer, som det at give sig hen til kærligheden indebærer. Underbevidstheden, eller rettere den meget primitive del af hjernen, der styrer vores instinkter er meget frygt styret. Krybdyrshjernen vil have tryghed i form af det vi kender – også når det vi kender er smertefuldt. Og den vil flygte, fryse eller kæmpe sig igennem al den frygt den oplever, for at få os derhen igen. Krybdyrshjernen skelner til gengæld ikke mellem, hvad der er vores voksne nutid, og hvad der er de ubevidste sandheder eller overbevisninger, som vi er blevet kodet med, ofte på et meget tidligt tidspunkt af vores liv. 

Det betyder at vi kan gå rundt med dybtliggende overbevisninger, der får os til at skubbe den gode kærlighed væk og i stedet tiltrække og skabe forhold fuld af længsler og kampe, eller hen et sted, hvor vi bare slet ikke kan se muligheden for kærlighed nogen steder. På trods af at muligheden for at møde mennesker aldrig har været bedre.

Så hvis det liv du lever lige nu, ikke er det du ønsker, når det kommer til kærlighed, er det altså der, du skal tage fat.

Det her to-dags forløb vil tage dig igennem en masse overbevisninger, som kan holde dig tilbage fra at få det kærlighedsliv, som du drømmer om. Jeg kommer til at tage dig igennem en masse healinger, hvor vi forløser de overbevisninger vi hver især har, der lægger forhindringer i vejen for et godt og sundt kærlighedsforhold. Vi kommer til at lave meditationer, healinger, øvelser to og to og kommer også til at bruge noget tid på, at vi i fællesskab reflekterer over konkrete oplevelser vi hver især har med i vores bagage. 

Vil du være klar til kærligheden?

 

Prisen for to dage, hvor du får masser af healing, forløsning, indsigter og erkendelser er bare 2495.- kr.

 

Earlybird rabat:

 

Hvis du melder dig til forløbet inden d. 25. jan.

 

får du det for bare 1990,- kr.

 

Der er kun plads til 8, så skynd dig at melde dig til forløbet. 

Lørdag d. 4. feb. og søndag d. 5. feb. Kl. 9.30-14.30

Skriv til mig på eva@kreativcoaching.dk, så du sikrer dig en plads.

 

Kom du for sent til Early Bird rabaten eller til kurset? Skriv til mig alligevel. Så siger jeg til, hvis jeg får et afbud eller du bliver den første til at høre om det, når jeg gentager workshoppen. eva@kreativcoaching.dk

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Klar til kærlighed - weekend workshop i København 4.- 5. feb 2017