Klangoplevelser ved Anne Viese

Klang med Anne Viese - 2 timer meditation til lyden af klang og syngeskåle

19/02/2023 - 14:29
19/02/2023 - 14:30

Gong, meditation & klangbad i Kuppelsalen 

Søndag d. 19. februar kl  14:30-16:30

 

Her kan du lade tanker om fortid og fremtid passere, for her er det kun nuet som eksisterer. Her kan du stille og roligt lade nervesystemet falde til ro. Her vil du opleve dyb meditation og restitution. Alt hvad du behøver at gøre i denne rolige stund er at lade klange og gong-frekvenser bade dig;

  • yderst til inderst 
  • inderst til yderst
  • hele vejen rundt

Din krop finde spænde af, dit hoved og dit sind får en pause fra tankemylder og bekymringer. Hele kroppen vil finde ind i en dyb tilstand af meditativ væren. Alt hvad du kan gøre her er at være dig. Overgive dig til lydene, tonerne, samklangene og frekvenserne. 

Under dyb meditation kan du opleve dig i eet med universet. Beskeder fra intuitionen eller englene kan komme til dig når du blot hengiver dig til lydbilledet af gong og klangoplevelsen. Husk derfor meget gerne papir og blyant, så du kan notere, hvad der kommer til dig i nuets nærvær. 
 

Vi holder en pause i stilhed så du har tid til at bevare det meditative. Her kan budskaber komme til dig. ikke tænkte budskaber fra egoet men det helt unikke universelle svar kan komme til dig fra din sjæl, dine vejledere fra det hinsides eller også vil du blot få fat i din intuitive indre stemme som tit kommer til at blive overhørt i en hverdag med stress og jag.

 

Medbring det du ønsker at ligge på om det er en madras, et blødt tæppe eller et yoga underlag, er op til dig. Medring også et varmt tæppe eller en dyne da Kuppelsalen kun bliver opvarmet til 19 grader denne tid af året. 

 

Billetten bestiller du her,- >>

 

Du har mulighed for at komme med til halv pris hvis du ønske at være medhjælper kontakt Anne på 60 661 631

 

 

 

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Anne Viese inviterer dig til Klang og gongbath event