Klangoplevelser ved Anne Viese

Klangmassagebehandler uddannelse i Odense med Anne Viese

31/07/2021 - 10:22

For dig der søger personlig udvikling, selvindsigt og viden indenfor det alternative behandlingsform. Brænder du efter at komme igang med at hjælpe dine medmennesker og har du længe haft en drøm om at blive selvstændig? 

Så kan dette være starten på en karriere som alternativ behandler. Med den voksende interesse der er for holistisk behandling - særligt Klangmassage, kan du allerede efter klangmassage behandler uddannelsen slå dig ned og tilbyde klangmassage til mennesker der har behov for afstressning, afspænding, ro og generelt velvære. 

9 dages klangskåle og Klangmassage kursus lærer dig at udføre målrettede klangbehandlinger.

Du får en værktøjskasse med illustrative billeder og beskrivende tekst. Desuden lærer du om det hele menneske, om energifelter, flow, krop, sind og ånd. Alt sammen følges af, når du behandler kroppen, skal du vide hvad der sker med energifeltet rundt om kroppen. Når du behandler klientens tinnitus skal du kende til fysiske og psykiske årsager til at tinnitussen i første omgang opstod. 

Denne Klangmassagebehandler grunduddannelse er for dig der savner ro og nærvær, et fællessskab du kan spare med, et rum med plads til personlig udvikling og selv indsigt. 

Kursusstart d  31/7-8/8 2021


Tilmeld dig Uddannelsen som Klangmassagebehandler
her

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
En alternativ behandleruddannelse med klangskåle og klangterapi