Klangoplevelser ved Anne Viese

Klangmassage og klangoplevelser

Find ro og balance med Klangmassage 

Klangmassage er en behandling med klangskåles frekvenser, vibrationer og klange, der lydmæssigt svinger med Hertz og lydbølger som får krop og sind i balance. Klangmassage eller soundmassage er massage på en nænsom og blid måde uden hårde tryk. En behandling hvor du beholder dit tøj på.

Klangmassage foregår sådan, at du kommer og vi samtaler kort om dit ve og vel og årsagen til, at du ønsker Klangmassage hos mig. 

Under behandlingen taler vi helst ikke. Her lytter jeg mig frem ved hjælp af skålenes klange og frekvenser og finder frem til. hvor du har dine ubalancer og dissonans. Når jeg har fundet frem til områder på din krop. hvor klangskålenes vibrationer går rent ind, danner jeg mig et overblik over selve behandlingen.

Jeg ser din krop som et bakket lydlandskab, hvor bakkerne er der, hvor lydene går rent ind og dalene er der, hvor lyden forsvinder. 

Med mine hænder som jeg af og til lægger på din krop, sanser jeg, hvordan kroppen modtager klangene. Jeg kan mærke små ændringer i din krop, som fortæller mig, hvordan jeg skal yde den bedste Klangbehandling for dig den pågældende dag. 

Jeg behandler også med Klangmassage i auraen. Med mit aura syn kan jeg oftest i farveformationer se, hvordan dine energibaner - meridianbaner, organer og chakras, har det. 

Mit tilbud til dig er 90 minutter med Klangmassage (og auralæsning).

Din pris kr. 650,-
Normalpris kr. 800,- 

Foregår på ardressen:

Hjortøvænget 12, 5000 Odense C

Kontakt mig på SMS til 60661631

 

Fredelige klanghilsner
Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

 

 

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Klangmassage og klangoplevelser