Klangoplevelser ved Anne Viese

Klangbad på Kulturværftet i Helsingør

18/04/2020 - 16:00

Du kan roligt glæde dig til udvalgte søndage kl. 16-17.30 på Toldkammeret i Helsingør, hvor Anne Viese fra Klang-oplevelser.dk vil nære krop og sjæl med beroligende lydbølger og frekvenser fra sine mange tibetanske klangskåle og nepalesiske syngeskåle. Desuden medbringer hun krystal syngeskåle og en tamtam gong fra Kina, sansulaer fra Afrika og vindklokker fra Frankring.

Pris: kr. 125,- person

Kulturprojekt støttet af Statens Kunst Fond. 

Kom og vær med til at bruge en søndag eftermiddag på at komme helt ned i gear, afspænde krop og sind og fyldes med energi og vitalitet fra syngeskåle og klangskåle i alle størrelser og tonevarianter. 

Mens du ligger ned vil lyde og frekvenser, klange og vibrationer lave et lydtæppe, der nænsomt pakker dig ind og styrker dig. Udefra og ind og indefra og ud. 

Kort og godt find ro og nærvær og lad klangene og Anne Vieses rolige stemme guide dig gennem meditation og klangbad. Her får tankerne et frikvarter og kroppen mulighed for at lade op inden hverdagen begynder.

Der er yogamåtter og tæpper til alle, så det eneste du behøver at medbringe kan være en flaske vand - da Klangbadet virker udrensende og detoxer dig på mange planer. 

Klanghilsner fra

Kulturværftet og Toldkammeret i Helsingør
Anne Viese: http://www.klang-oplevelser.dk/2018/04/soundbathdetox/

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Klangbad med Anne Viese fra Klangoplevelser