Klangoplevelser ved Anne Viese

Klang med Anne Viese i Dansekapellet ved København

17/12/2023 - 13:30

Klang frekvenser og et bad af klange 

Klang giver ro og mindful nærvær.

Klang er godt når tankemylderet har taget overhånd og du ikke længere kan fokusere eller koncenyere dig om dine projekter, hvad enten det er arbejdsrelateret eller i det daglige hvor ugeskemaet skal gå op i en højere enhed. 

Klangbad og meditation hjælper dine hjernebølger ind i et afspændt og roligt niveau. Her får hjernen mulighed for at slappe af, restituere og således vil koncentrationsevnen heles. Lidt efter lidt. 


Klangbad er som magnesium for kroppen og seretonin for hjernen. Klangbadet vil med frekvensernes lydbølger hjælpe dit nervesystem med at kunne sende signaler til resten af kroppen. På den måde vil kroppen reagere som om at der ikke længere er "fare på færde". 

Når du endeligt kan slappe af - sådan helt ind i knoglerne og i nervesystemet kan du få langt mere ud af dit liv og realisere dig på en helt ny måde. Man kan sige at klang er med til at hjælpe dig med "bare at leve livet" - i stedet for at kæmpe hele tiden for at overleve dit liv og din tilværelse med en krop og en hjerne der ikke kan samarbejde når det gælder.

 

Klang er meditation, dyb mindful og restituerende meditation. Meditation med klang er for dig der vil ud at leve dit liv, uden bekymringer og tankemylder, men med overskud, balance og dyb ro. 

Læs mere om Klang i kapellet som finder sted i Kuppelsalen på Bisbebjerg Torv 1 i København NV på hjemmesiden: https://www.klang-oplevelser.dk/arkiver/17357

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Ro med badende klange spilles af Anne Viese