Kickstart din sommer med Mindjuice's Coachuddannelse - Nu som weekendhold

24/06/2017 - 09:00

NYHED: Nu har du chancen. Første weekendhold på Coachuddannelsen nogensinde

Lær at meste indre ro, nærvær og kommunikation. Lær at slutte fred med din fortid og forfølge dine drømme.

Holdet starter 24.-25. juni. Skal du med?

TAG DIN ICF-GODKENDTE UDDANNELSE HOS MINDJUICE

På Mindjuice’s fusionsuddannelse i coaching, personligt lederskab, kommunikation og Enneagrammet kultiverer du det bedste af dig selv i et styrkende fællesskab, samtidig med at du får en topkvalificeret coachuddannelse og certificering.

I kraft af videnskab, visdom, nye venner og verdens bedste undervisere indenfor coaching og en række andre felter, finder du din gennemslagskraft, din power og dit personlige lederskab.

Du får lifeskills og læring på højeste niveau, du kan bruge alle steder i livet og opdager at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og ud i livet.

Med Mindjuice-modellen som følgesvend får du en powerpakket uddannelse i det at være og arbejde med mennesker, plus en af verdens bedste coach uddannelser, som er godkendt internationalt og kvalitetsmærket.

 

UNIK MINDJUICE FUSION

Uddannelsen er et ambitiøst mix af personligt lederskab, kognitiv coaching, systemisk tænkning, Enneagrammet og kraftfuld kommunikation – tilsammen en utrolig effektiv genvej til personlig udvikling, øget robusthed og styrke i livet.

Mindjuice har gennem årene undervist flere tusind mennesker i kognitiv coaching, kraftfuld kommunikation og ekstraordinær ledelse og har certificeret over 2.000 coaches.

 

PERSONLIGT LEDERSKAB & VARIGE FORANDRINGER

Gennem vores unikke coachingmodel og de redskaber du får på uddannelsen, lærer du, hvordan du kan styrke dig selv og andre til at skabe et liv, der er baseret i indre værdier og med livsglæden itakt.

Du lærer at gøre en forskel for andre og støtte dem i at nå deres langsigtede mål. Du bliver ekspert i at at spotte forhindringer, støtte andre med at bryde negative mønstre og erstatte dem med nye og virkningsfulde og skabe varige forandringer.

Samtidig får du en dybdegående indsigt i mennesker og hvorfor vi gør som vi gør. En viden du kan bruge alle steder i livet - som coach, forælder, kollega og leder.

 

GODKENDT AF ICF

Mindjuice's Coachuddannelse er godkendt til en ACTP-kreditering af verdens største branche-organisation, International Coach Federation (ICF)

Det er din garanti for kvalitet og betyder, at du som deltager har langt nemmere ved efterfølgende at opnå en ICF-certificering.

 

FÅ UNDERVISNING AF DANMARKS BEDSTE

På uddannelsen får du undervisning af vores exceptionelle underviserteam, som blandt andet består af:

* Pernille W. Lauritsen

* Nina Frank

* Karina Thykær

* Storm Mortensen

* Mette Clay Holm

* Mikkel Nielsen

der alle udfordrer hvad der er muligt og giver dig en dybdegående træning i muligheder og varige forandringer.

 

UNIK UDDANNELSE MED FAGLIG DYBDE

Mindjuice's Coachuddannelse løber over 7 måneder og er fordelt på 6 weekend-moduler af 2 dage, 12 træningskald og 8 personlige coachingsessioner, hvor du bliver støttet i at anvende det lærte i praksis.

Vi tror på en undervisning, der består af både teori, praktiske øvelser og levende eksempler, så du kan gå direkte ud og bruge det du har lært.

 

MINDJUICE'S 5 KERNEOMRÅDER

Mindjuice's coachinguddannelse er bygge op omkring 5 kerneområder:

 

* Kognitiv/ transformativ coaching

* Personligt lederskab

* Kraftfuld Kommunikation

* Typeværktøjet Enneagrammet

* Systemisk tilgang

Du får en uddannelse, som du kan bruge med det samme. Samtidig er uddannelsen en unik mulighed for at udvikle dig personligt og professionel og justere på de steder i dit liv, du ikke er helt tilfreds med.

 

START: 24.-25. JUNI 2017 i KØBENHAVN

Se datoer for alle 6 moduler på vores websitet her

 

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

http://www.mindjuice.com/coachuddannelse

 

Kontakt os gerne på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på www.mindjuice.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kickstart din sommer med Mindjuice's Coachuddannelse - Nu som weekendhold