Kernen til din styrke - Core Workshop med Ditte Parby

08/06/2019 - 13:00

På denne workshop vender vi blikket dybt ind i kroppen og ser på hvordan vi kan styrke, smidiggøre og skabe harmoni i vores kernemuskulatur, for på den måde at give os selv et fantastisk grundlag for vores øvrige yogapraksis.
Der er ikke den yogastilling, som ikke kan forbedres med en god kontakt til sit såkaldte “powerhouse” der omfatter mave, ryg, bækken og hoftemuskulaturen.

Når vi i yoga arbejder “indefra og ud” forebygger vi skader i kroppen, samtidigt med at vi får en flot rank positur, en fladere mave, en bedre balance, en bedre fordøjelse og ikke mindst mere råstyrke og gå-på-mod i både fysisk og mental forstand. Vores fysiske center er tæt forbundet med vores følelsesmæssige velvære, så med kærlig opmærksomhed til kernen finder vi en dyb tro på os selv og vores indre potentiale.

På workshoppen vil Ditte i et blidt flow guide dig ind og ud af yogastillinger og åndedrætsøvelser, der på én og samme tid styrker og afbalancerer kernemuskulaturen, så kroppen bliver varm, stabil og sund aller inderst inde. Udover at undervise i yoga, har Ditte i mange år undervist i pilates, et system der ligeledes arbejder fokuseret med kroppens kerne.

“The core is what supports us spiritually in our lives, and physically in our yoga practise. If our core is weak, the ups and downs of life are much harder to take. A strong core makes us more resilient.”

Alle kan være med – ny som erfaren yogi, og workshoppen afsluttes med en herlig, dyb afspænding.

TID: Lørdag d. 08. juni kl. 13.00-15.30

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

STED: Blå himmel YOGA, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/kernen-til-din-styrke-med-ditte-parby-d-8-6/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kernen til din styrke - Core Workshop med Ditte Parby blå himmel yoga østerbro