Karriereudvikling - gå efter drømmen. Få 3 tips

Drømmer du om et bestemt job? Eller drømmer du om at blive selvstændig? Drømmer du om at få en fat i ham den lækre? Drømmer du om at rejse jorden rundt?

Jeg synes alle skal have værktøjerne til at gå efter drømmen. Når jeg får opfyldt en drøm - synes jeg bare livet bliver så fantastisk og smukt. Derfor vil jeg give dig 3 tips til, hvad jeg gør for at få opfyldt en drøm.

At skrive min drøm ned, gør det mere virkelig for mig. Jeg analysere og mærker efter inden i mig selv. Er dette min drøm eller er det en andens drøm jeg har taget til mig. Herefter bestemmer jeg mig for om det virkelig er en drøm jeg ønsker at forfølge. Er det drømmen - går jeg efter at få den opfyldt, og gør det der skal til undervejs. Er det ikke den sande drøm for mig, giver jeg slip på den. Det er for mig en rar fornemmelse at give slip i en drøm der ikke tjener mig lige nu. Det giver plads til at nye drømme kan lande, drømme som måske vil tjene mig mere.

1. tip

Skriv ned hvorfor det er så vigtigt for dig, at få opfyldt denne drøm.  Når vi ved hvorfor drømmen er så stor eller hvor vigtig den er, er det nemmere at handle på den.

Så derfor, når du har arbejdet med 1. tip, så mærk rigtig godt efter om denne drøm virkelig nærer dig. Og om drømmen løfter dig derhen, hvor du ønsker at være.

Men hvis du virkelig ønsker at få opfyldt en drøm - go for it! stor som lille...

2. tip

Del et stykke papir op på langs;

I venstre kolonne skriver du:                                                   

Hvad vil det give mig at blive hvor jeg er? 

I højre kolonne skriver du;

Hvad vil det give mig at gå efter drømmen?

 

3. tip

Lav en plan for, hvad der skal til for at din drøm går i opfyldelse. Hvilke skridt kan du tage allerede i dag? I morgen eller i næste uge?

Inspiration:

Hvis du drømmer om nyt job, kan du starte med at kigge på dit CV, skrive ansøgninger. Det kan være du kan kontakte nogle personer, som kan hjælpe dig på vej.

Er drømmen, at blive selvstændig, kan du begynde med at skrive nogle ideer ned. Begynde at undersøge mulighederne for dig, markedet, kunderne m.m.

Er drømmen en ny kæreste, kan du se på hvor er chancen størst for at møde ham eller hende den lækre?

 

Bonustip:

Lav ikke planen så stram, at der ikke en åbning for andre muligheder undervejs. Hvis du stikker næsen i et dybt spor, kan du let overse de ting på din vej, som måske kan gøre din rejse mod drømmen nemmere. Så læg en plan og vær parat til at justere undervejs, hvis du finder det nødvendigt. Og frem for alt, vær åben for hvad der sker omkring dig. Nogle gange er tingene så nemme for os, at vi overser dem.

Du ønskes al mulig held og lykke på din rejse mod at få din drøm opfyldt.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Karriereudvikling - gå efter drømmen. Få 3 tips lige her