Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Online markedsføring

Blog forfatter

Online markedsføring for livsstil, rejser og livskvalitet m.m. især til kvinder 40 plus

Kampagne: Forside Artiklen med langtidseffekt


Forsideartiklen på Levlykkeligt.dk er content marketing Galionsfiguren øverst på forsiden som bliver set af alle besøgende - og alle de som søger på nettet.

Flankeret med jeres Logo kommer jeres virksomhed i front og fokus med en artikellængde på op til 9.000 tegn (inkl. mellemrum) illustreret med billeder, direkte målrettet link til salg, hjemmeside osv.

Forsideartiklen bliver ikke alene automatisk spredt ud på nettet via vores brug af diverse RSS feed services  m.m., men også manuelt publiceret med billeder og et større teaser tekstudsnit med søgeoptimerede hasttags til Levlykkeligt’s mange målrettede kontakter: som tæller flere end 20.000 fordelt på Facebook, Twitter, LinkedIN, Google+.

Derefter publiceret i Levlykkeligt Nyhedsbrev

Ikke at forglemme: Jeres PR- kampagne nyder også godt af at låne af den troværdighedsværdi der ligger i at Levlykkeligt Live Bureauet, integreret i Levlykkeligt portalen, står som med-afsender.


Langtidseffekten gør hele forskellen for online markedsføring på nettet

Efter at jeres artikel har været på Levlykkeligts forside er den ikke glemt og væk. Tværtimod. Artikler på levlykkeligt bliver efterfølgende læst tusindvis af gange pga. spredning, deling og søgning, de kommer simpelthen højere og højere i søgeresultater. For jeres virksomhed betyder dette at PR værdien vil stige over tid - i modsætning til trykte medier hvor omtaler, artikler og annoncer let er “ude af øje, ude af sind”. På Levlykkeligt.dk forholder det sig lige omvendt: her er der tale om en varig akkumulerende værdi af jeres Tema Artikel mht. til søgbarhed, spredning og synlighed. Vi sørger manuelt for målrettet sidetitel, meta description og meta keywords for nu at blive helt nørdede - for vigtigt er det, da det netop er disse ting søgemaskiner læser og prioriterer efter.

Jeres forsideartikel kan naturligvis kombineres med en banner annonce, konkurrencer m.m..

Du er også velkommen til at skrive til  live@levlykkeligt.dk eller til at ringe og få en snak med:

Jens Estrup: 26 13 27 19
Signe Saxe Jessen: 26 79 56 08

__________________________

 Reklame & PR Bureauet Levlykkeligt Live

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Online markedsføring for livsstil og livskvalitet. Læs mere