Kærlighedens kraft

Kærligheden er det største af alt. Når vi er i kontakt med kærligheden kan vi klare alt. Når vi er i kontakt med kærligheden, er alt andet ligegyldigt. Problemer og spekulationer, der før synes uoverkommelige, bliver betydningsløse, når vi er i kontakt med kærligheden. Kærligheden fejer alt, der ikke vibrerer som den, væk med en lethed, der kun kan opstå ud af kærlighed. Når kærligheden bruser i dine årer kan du mærke den, og kun den. Alt andet forsvinder. Alt andet opløses.

Kærligheden overstråler alt.

Kærligheden er guddommelighedens stemme. Kærligheden er guddommelighedens følelse. Når vi ser verden gennem kærlighedens briller, forvandler den sig for øjnene af os. Det grimme bliver smukt. Det svære bliver let. Det mørke bliver lyst. Kærligheden forvandler alt omkring os på et eneste øjeblik.

Vi er vant til at finde kærligheden uden for os selv. Vi er vant til at kærligheden skal komme til os gennem et andet menneske, og har svært ved at komme rigtigt i kontakt med kærligheden, hvis vi ikke føler den gennem andre. Hvis vi ikke elsker, eller bliver elsket af en anden.

I mange år gik jeg og troede jeg, at kærligheden skulle komme til mig fra et andet menneske. Kunne ikke forestille mig, at kærligheden kunne eksistere i kraft af sig selv. Som en indre uudtømmelig kilde, der hele tiden strømmer gennem livet. En indre kilde, som jeg til hver en tid kan få adgang til, hvis blot jeg giver mig selv lov til at åbne porten ind til den.

I dag ved jeg at kærligheden bor dybt mit hjerte, og som årene går, bliver døren dertil mere og mere åben. Kærligheden strømmer ud, så snart jeg giver den lov, og gennemstrømmer mit liv med det klareste vand, som kun venter på at strømme videre til dem, der end måtte komme forbi.

Livet er i sandhed fantastisk, når jeg giver kærligheden lov til at blomstre. Alt hvad der før var mørkt og trist bliver på et øjeblik forvandlet til lys og glæde.

Ind i mellem åbner porten nemt og ubesværet ind til min kærlighedskilde. Andre gange bevogtes den af frygten, der holder den godt og grundigt lukket i forsøget på at sikre, at jeg ikke lader mig forføre af kærligheden.

Men efterhånden bliver min vilje og mit valg stærkere og stærkere: Jeg VIL forføres af kærligheden. Jeg VIL oversvømmes med kærlighed og bade i dens kilde hver eneste dag! Jeg vil forpligte mig til at åbne døren hver eneste dag, selv på de dage, hvor den er helt lukket og binder hver gang jeg forsøger at åbne den.

For uden kærligheden og lyset er livet ingenting værd. Kærligheden lyser livet op og giver det mening. Selv på dage, hvor mørket og tågen virker så ufremkommelig, at man næsten glemmer at kærligheden eksisterer.


Så jeg VIL åbne den. Om det så nogle dage kun bliver på klem, så VIL jeg åbne den. For det er gået hen og blevet mit livs vigtigste opgave: At være portner ved kærlighedens port og sikre at den hver dag bliver åbnet, så kærligheden og lyset kan strømme igennem mig og oplyse både mig selv – og hele verden omkring mig!

De allerkærligste hilsner

Lone

 

www.tampenbraender.dk

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kærlighedens kraft åbner hjertet og forvandler. Læs mere